Go to top

Digitaal Handboek Roestvast Staal 2023/24

Ons gloednieuwe digitale handboek Roestvast Staal is online beschikbaar! Dit uitgebreide naslagwerk is speciaal samengesteld voor professionals in de metaalindustrie en biedt waardevolle informatie en praktische inzichten over het gebruik, de eigenschappen en de toepassingen van roestvast staal. Of je nu een ervaren technisch ingenieur, een operator of een kwaliteitsingenieur bent, dit handboek zal je helpen om je kennis te vergroten en je expertise op het gebied van roestvast staal te versterken.


Of je nu wilt weten over corrosieweerstand, lasbaarheid, legeringstypes of oppervlaktebehandelingen, ons handboek heeft het allemaal. Maar daar stopt het niet. We willen dat dit handboek een gemeenschappelijke bron van kennis wordt, dus we moedigen je aan om het te delen met je collega's en netwerk. Kennis delen is immers de sleutel tot groei en innovatie in onze branche.

(klik op de banner om te openen)

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht