Go to top

Diverse vacatures bij Van Dulst Techniek

Van Dulst Techniek BV Van Dulst Techniek BV is een toonaangevende leverancier van machines voor de aluminium- en metaalbewerking. Naast standaard producten fabriceert Van Dulst onder de merknaam MPS volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor productieprocessen met hoge aantallen.


Van Dulst Techniek BV heeft de volgende vacatures:


Vacature Senior Buitendienst Monteur:

Wij hebben per direct plaats voor een ervaren en gedreven buitendienstmonteur die zijn hand niet omdraait om deze technische uitdaging aan te gaan en onze klanten 5 dagen per week bij te staan in het oplossen van storingen en het onderhoud van de machines. Ook het plaatsen en inbedrijfstellen van nieuwe machinelijnen behoort tot de werkzaamheden. Een paar keer per jaar is dit ook in het buitenland. Het is dus van belang dat je flexibel bent met het omgaan van variabele werktijden en reistijden. Gezien het feit dat je ook af en toe naar buitenland gaat is het een pré als je de Engelse taal beheerst. Klik hier om direct te solliciteren 


Monteur Machinebouw:

Het team waarin je werkzaam bent heeft een opdracht van een klant gekregen. Samen met je collega’s bekijk je wat er geproduceerd moet worden en voor welke doeleinden. Vaak zijn dat componenten voor het automatiseren van de productie. De klant is hoogstwaarschijnlijk actief binnen de industriële sector en is producent die staal of aluminium profielen verwerkt. Iedereen heeft zijn eigen taak binnen het project en gaat zelfstandig te werk. De projecten zijn zeer divers en hebben verschillende deadlines, dit kan een week zijn maar ook een paar maanden. Elke klus is anders en heeft nieuwe uitdagingen die het team samen aangaat.Gedurende de dag ben je bezig met het daadwerkelijk monteren en assembleren van de machinedelen of complete machines en productielijnen.
Klik hier voor meer informatieJunior Monteur Machinebouw:

Versterk ons team als junior monteur machinebouw. Ben je net geslaagd en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie? Solliciteer direct. Heb je geen of niet zoveel ervaring in de technische branche? Geen probleem! Van Dulst is een erkend leerbedrijf en helpt nieuwkomers zichzelf ontwikkelen tot een echte professional.
Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s op hun plek zitten. Daarom proberen wij je alvast een goede indicatie te geven wat je gaat doen en in welke omgeving dat gaat gebeuren.
Klik hier voor meer informatieProgrammeur Besturingen Machinebouw:

Hoe ziet je dag eruit? Meeste dagen werk je vanuit het kantoor in Krimpen aan den IJssel. Hier bedenken, schrijven en testen we de complete aansturing van de machine voordat deze naar de klant gaat. In overleg met de technische- en elektrische tekenaars stel je de werking van de machine vast en bepaal je welke sensoren, motoren en andere onderdelen nodig zijn om de machine aan te sturen. Om gelijk te solliciteren klikt u hier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht