Go to top

Vakbeurs Surface sluit in 2020 aan bij Materials+Eurofinish

Veldhoven, 17 oktober 2019 – Mikrocentrum, Nederlandse kennis- en netwerkorganisatie voor de maakindustrie en VOM, de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, kondigen de samenwerking aan met Vereniging ION, Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, voor de 2020 editie van Materials+Eurofinish. Door deze samenwerking sluit vakbeurs Surface aan en gaan de drie vakbeurzen samen als het kennis- en netwerkevent voor de BeNeLux: Materials+Eurofinish+Surface 2020, welke op 3 en 4 juni plaatsvindt in NH Conference Center Koningshof te Veldhoven.

In 2018 kondigden Mikrocentrum en de Belgische VOM al de samenwerking aan van de samenvoeging van de vakbeurzen Materials en Eurofinish. De succesvolle eerste editie vond plaats op 15 en 16 mei 2019 in Leuven (BE) en trok 1500 bezoekers en 130 exposanten. Door deze samenvoeging zijn de organisatoren in staat de maakindustrie één centrale ontmoetingsplek te bieden met alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproduct. Denk aan: materialen, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken en analystechnieken. Het aansluiten van Vereniging ION binnen het collectief met vakbeurs Surface is dan ook een logische stap om door te groeien als het kennis- en netwerkevenement voor de BeNeLux maakindustrie rondom materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechniek.

De beleving van de bezoeker staat centraal


Materials+Eurofinish+Surface 2020 verwacht zo’n 200 exposanten en 60 sprekers in het kennisprogramma. De beleving staat centraal tijdens het gehele evenement. Zo kunnen bezoekers oplossingen van exposanten live ervaren op de interactieve demopleinen en uitdagingen rondom productontwikkeling en materiaalkeuzes voorleggen aan experts (materiaal- en coatingdoktoren) uit de praktijk. Evenals tijdens 2019 editie van Materials+Eurofinish, organiseert de KVK in samenwerking met Enterprise Europe Network en het Belgische Agentschap Innoveren en Ondernemen wederom een internationale Meet & Match. Bovendien bouwen we samenwerkingen op met aanleunende organisaties die een aantrekkingspool zijn voor de klanten van onze klanten.

Een centrale ontmoetingsplaats voor de hele waardeketen


Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (ION): De aansluiting van Surface is de juiste keuze om onze groeiambities te verwezenlijken. Het biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de gehele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie. Ook bij exposanten zien we veel enthousiasme want hun wens om een heus BeNeLux treffen te organiseren gaat in vervulling. Via demonstraties en presentaties kunnen zij zichzelf profileren aan een verbrede doelgroep. Op Materials+Eurofinish+Surface 2020 vindt men niet alleen tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar ligt ook focus op de innovaties en uitdagingen van morgen”.

Meer informatie


De komende editie van Materials+Eurofinish+Surface staat gepland op 3 en 4 juni 2020 in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. Meer informatie over exposeren, bezoeken en samenwerken is te vinden op

https://materials-eurofinish-surface.com
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht