Go to top

EUROFINISH + MATERIALS 2019 - Van grondstof tot gerealiseerd product

Elke dag zijn er op TV meerdere kookprogramma’s te zien die in wezen allemaal verlopen volgens eenzelfde scenario: de beste chefkoks maken stap voor stap en met de juiste ingrediënten het lekkerste gerecht klaar.  Eerst worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen. Daarna komt zijn passie en vakkennis naar boven om de bereiding correct en smaakvol uit te voeren. Op het einde van het programma toont hij fier zijn creatie zoals het wordt geserveerd: in een gepaste schikking op het bord en na de toevoeging van smaak bevorderende ingrediënten als finishing touch. Iedere fijnproever weet deze gang van zaken te appreciëren en zal geboeid achter het TV-scherm blijven zitten. Geen enkele regisseur haalt het in zijn hoofd om deze laatste sequentie weg te laten en enkel het bereidingsproces te tonen. Of erger, alleen maar de eindafwerking van het gerecht te presenteren, zonder voorgaande bereidingsstappen.

Door de samenvoeging van de beurzen EUROFINISH en MATERIALS 2019 krijgt dit vernieuwde event alle ingrediënten om te komen tot een succesvol product. Van materiaalkeuze tot verwerking tot de finishing touch met een kwaliteitsbewaking in elke stap van het proces. 

Alle spelers van het productieproces zijn aanwezig


Tijdens EUROFINISH + MATERIALS 2019 vindt u het volledige productieproces van uw product. Welk materiaal er wordt gekozen als bouwsteen voor uw product is cruciaal voor de kwaliteitsgarantie. Hoe het oppervlak van dit materiaal behandeld wordt, is minstens zo belangrijk. Een goede kwaliteit vloeit namelijk niet voort uit één van deze spelers, maar een samenwerking tussen alle spelers. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en smartphones zonder een goede, sterke basis én afwerking? Achter deze vanzelfsprekendheid zit een wereld vol technieken en uitdagingen!

Explore the future with us


Voor het eerst in de Benelux vindt een vakbeurs plaats waar alle stappen binnen deze waardeketen afgedekt worden. Van design, materiaalkeuze, tot analyse, tot verbinden van materialen, tot oppervlaktebehandeling.  We gaan zelfs verder. Op EUROFINISH + MATERIALS 2019 beperken we ons niet enkel tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar ook de innovaties van morgen. In het uitgebreide congresprogramma en op de demoruimtes ervaar je hoe de ontwikkelingen binnen dit vakgebied constant in beweging zijn, letterlijk en figuurlijk.

Profileer ook uw bedrijf


Is uw bedrijf actief op het gebied van design/ontwerp, materialen, analyseren, verbinden of oppervlaktebehandeling? Dan is deze nieuwe vakbeurs EUROFINISH+MATERIALS 2019 de
uitgelezen kans om uw plaats in deze waardeketen te bevestigen. Ben er snel bij: er zijn slechts 140 standplaatsen beschikbaar en inmiddels is al ruim 2/3de ingevuld. Meer weten? Bezoek de websites www.materials.nl of www.eurofinish.be voor meer informatie, de beschikbare stands te bekijken en uw standplaats online te reserveren.

www.eurofinish.be

www.materials.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht