Go to top

Fraaie gevel RVS Finish

Fraaie gevel geeft bedrijfspand RVS Finish meer uitstraling

De uitbouw van het bedrijfspand van RVS Finish -gevestigd in Bergeijk- vlakbij de Belgische grens, nadert haar voltooiing. De speciaal (voor een volledig overdekte expeditie) gerealiseerde luifel is zo goed als gereed.

Daarnaast is het pand voorzien van nieuwe kozijnen en zijn de stenen gevels wit geschilderd. Het pand van RVS Finish oogt fris, prominent en uitnodigend. Een sfeer die de klant aan de binnenzijde van het pand al sinds jaar en dag ervaart. De uitstraling van buiten liep daarop nog wat achter.

De ‘uitbouw’ is niet alleen uit esthetisch oogpunt gerealiseerd, maar sluit ook aan op de strategische lijn van het bedrijf. Deze is immers gericht op nog meer toegevoegde waarde richting klanten en het verstevigen van de positie binnen de markt. De rol en uitstraling van een ‘uitnodigend’ bedrijfspand mag hierin niet worden onderschat, volgens het management van RVS Finish.

E-mail:info@rvsfinish.nl
Website: www.rvsfinish.nl            
Telefoon: +31 (0) 0497 542 232


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht