Go to top

TROOSTWIJK VEILING VAN ZIEMANN HOLVRIEKA TANKBOUW METAALBEWERKINGSMACHINES INCL. CNC CO2 LASERSNIJMACHINE TRUMPF | LASMACHINES – NL

Tankbouwer Ziemann Holvrieka verhuist
Met de verhuizing van Emmen naar Sneek komt een ruim assortiment aan machines en gereedschap van tankbouwer Ziemann Holvrieka onder de virtuele hamer. Er kan online geboden worden op maar liefst 293 items. Te denken valt aan forceer- en vormmachines, diverse persen, plasmasnijders, kolomboren, laser-laslijn, lascarrousel, spiraallasmachine, lastrafo's en gereedschappen. De veiling is van start gegaan op 23 april jl. en eindigt 3 mei. Op 1 mei a.s. kunnen alle items van 10 tot 4 uur op locatie in Emmen bekeken worden.
Martijn van Schie, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen, zegt: ‘Ziemann Holvrieka produceert tanks voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie, chemie en bierbrouwerijen. Concurrentie uit de lagelonenlanden heeft het bedrijf doen besluiten van twee naar een vestiging te gaan. De keuze viel hierbij op Sneek omdat het bedrijf daar langs een vaarweg zit waarlangs de tanks goed vervoerd kunnen worden.’

Mooie merken, ruime keuze
Naast diverse machines van merken als Esab, Kemppi, Leifeld, Farros Blatter en Arku verdient de Trumpf TLF 8000 turbo CNC CO2 lasersnijmachine uit 2000 een speciale vermelding. Het apparaat heeft een maximum lasersnijcapaciteit van 8000 Watt, een vermogensbereik van 400-8000 Watt en een straaldiameter van 31 mm. Trumpf is markt- en technologieleider voor gereedschapsmachines en lasers voor industriële productie en al sinds 1923 actief op de markt. Het gaat om goed bruikbare machines die zowel in Nederland als daarbuiten hun nieuwe eigenaar nog jarenlang van dienst kunnen zijn.

Over de veiling
De online veiling is gestart op 23 april en sluit op 3 mei 2018
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 1 mei van 10:00-16:00 uur
Locatie: Kapitein Grantstraat 8 – 7821 AR Emmen

Informatie over de veiling en alle veilingitems zijn te bekijken HIER

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht