Go to top

RVS magazijnvoorraad VAN RAAK STAAL Oss fors uitgebreid

Complete leverancier voor roestvast staal

Per heden kunt u bij VAN RAAK STAAL Oss terecht voor een ruim assortiment RVS. Direct uit voorraad leverbaar zijn de volgende productgroepen:

Kokers & buizen
Staf
Profielen
Platen
Fittingen, flenzen & lasbochten

Dagelijkse levering & afhaalbalie voor RVS

Klanten worden dagelijks beleverd door het fijnmazige distributienetwerk van VAN RAAK STAAL. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw materiaal op te halen bij de afhaalbalie in Oss, iedere werkdag vanaf 08.00 tot 17.00 uur. En mocht uw RVS item zo specifiek zijn dat het niet voorradig is, dan zorgt VAN RAAK STAAL via haar Europese netwerk alsnog voor een vlotte levering. Rutger van Raak, commercieel directeur: “Steeds meer klanten gebruiken onze vestigingen als voorraadmagazijn waaruit ze elke dag kunnen putten. Dat houdt hun werkkapitaal hoog en de eigen voorraad minimaal”.

Meer informatie over het complete assortiment RVS

Wilt u meer weten, dan kunt u gewoon bellen naar 0412 65 30 20 of stuur een mail naar verkooposs@vanraakstaal.nl. Ook vindt u meer informatie op de website van VAN RAAK STAAL.



 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht