Go to top

Gratis sample van de nieuwe 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 947A

Verricht meer werk in minder tijd!

De nieuwe 3M™ Cubitron™ II Hookit™ 947A schijf biedt een perfecte combinatie tussen de kracht van de Precision Shaped Grain technologie en een snel-wissel-systeem. De schijf is een nieuwe toevoeging aan het Cubitron II assortiment hoogwaardige schuurmaterialen, met dezelfde legendarische schuursnelheid en lange levensduur waardoor de prestaties en productiviteit van deze productlijn overal ter wereld bekend staan. De 947A schijven met het duurzame dragermateriaal van polyester-katoen zijn ontwikkeld voor vrijwel elke toepassing. En, met het 3M™ Hookit™ snel-wissel-systeem kunt u de schijven snel en eenvoudig verwisselen. Wat op zijn beurt weer bijdraagt aan efficiënt werken en tijdwinst op de werkvloer.


De schijven zijn perfect geschikt voor het uitvlakken en afwerken van roestvast staal, aluminium, carbon en zacht staal. Bovendien kunnen deze toepassingen uitgevoerd worden aan een hoge schuursnelheid, bieden de schijven een lange levensduur en is de afwerking van het bewerkte oppervlak heel mooi. Ongeëvenaarde prestaties gecombineerd met ongeëvenaarde veelzijdigheid!

Ontdek zelf de voordelen van de 947A schijf en vraag uw gratis sample hier aan.


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht