Go to top

Kemppi’s productserie FastMig X voor veeleisende lastoepassingen

Als u het spel op topniveau wilt spelen en de beste wilt zijn in wat u doet, heeft u een technologische voorsprong nodig die professioneel uitblinken garandeert. Met de vernieuwde, intelligente FastMig X presenteert Kemppi een nieuwe zwarte lijn pulslasoplossingen van topklasse voor veeleisende industriële toepassingen.

Kemppi's productserie FastMig X biedt een veelzijdig assortiment hoogwaardige lasapparatuur voor meerdere doeleinden. Het assortiment omvat apparaat- en softwarecomponenten die speciaal voor bepaalde lastoepassingen zijn ontwikkeld.

• Superieure productiviteit

Verspil geen tijd en materiaal meer en maak meer winst.

• Grenzeloze flexibiliteit

Laat nooit uw apparatuur bepalen wat u wel of niet kunt doen. Wat u ook last, kies FastMig X.

• Fenomenale kwaliteit

Bereid u voor op de beste lassen van uw leven.

• Uitmuntende duurzaamheid

Stop minder, las meer, produceer meer en maak meer winst.
FastMig X is een modulair systeem; om die reden sluit de uiteindelijke configuratie altijd aan bij uw behoeften, wat die ook zijn: materialen van laaggelegeerd staal tot speciale legeringen, van dunne tot dikke plaat, grote range omgevingstemperatuur, werkomgevingen van werkplaatsen tot scheepswerven. Door het fantastische spectrum aan lascurven, de eenvoudige afstelbaarheid en de uitbreidbaarheid kan snel worden gereageerd op veranderende behoeften, wat leidt tot minder wachten, minder afstellingen en winstgevender lassen.

Voor FastMig X zijn drie verschillende geconfigureerde voorbeeld-setups beschikbaar: Regular, Pipe en Intelligent. Ze kunnen alle drie worden gebruikt voor zowel lucht- als vloeistofgekoelde processen.
Voor meer informatie bekijkt u onze FastMig X website

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht