Go to top

Nieuwe vrachtwagens voor Arcus

Met de toename van de mogelijkheden en groei in het aantal vestigingen, kan ontwikkeling op het logistieke vlak natuurlijk niet achter blijven. Arcus heeft ondernemen met oog voor mens & milieu hoog in het vaandel staan en daarom een bewuste keuze gemaakt bij de inzet van 3 nieuwe vrachtwagens.

Sinds vorige week zijn de nieuwe vrachtwagens, die minder CO2 uitstoten, de weg op gegaan voor Arcus. Naast het feit dat deze vrachtwagens behoren tot de meest milieubewuste van dit moment, heeft één van de combinaties een lengte van 13,6 meter waarmee Arcus gemakkelijk in staat is double random lenghts te vervoeren.

Arcus is al jaren specialist op het gebied van buizen, flenzen en fittingen. De mogelijkheden zijn de afgelopen jaren verder uitgebreid met een compleet zuivelassortiment, diverse producten in koolstofstaal en de mogelijkheid tot het bewerken van o.a. flenzen. Vanuit vestigingen in Nederland, België en Duitsland staat het enthousiaste team voor u klaar!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht