Go to top

succesvolle introductie online-warehouse voor ASME-BPE producten

Na de introductie van het eerste online-warehouse voor ASME-BPE producten, informeren wij u met plezier over onze ervaringen in de eerste 6 maanden.  Na een voorbereiding van meer dan een jaar, werd de eerste container met buis en fittingen in februari aangeleverd. Hoewel er geen twijfel was over de aangeleverde kwaliteit, zijn er in- en extern onderzoeken gedaan naar alle factoren die een invloed kunnen hebben op de verwerking.

Van de maatvoering en markering, tot de lasbaarheid en het ferrietgehalte van de producten. In de eerste 6 maanden hebben we 5 verschillende leveringen op voorraad geboekt en zijn er voor dit jaar nog 2 gepland. Hierdoor kunnen wij vrijwel elke opdracht uit voorraad leveren. Uit de feedback van gebruikers blijkt dat de grote productie capaciteit van CSE als een groot voordeel wordt gezien, daar er vrijwel altijd uit 1 heat kan worden geleverd.
In Thailand, wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een nieuw gebouw, wat gebruikt gaat worden voor QA, verpakking en opslag van ASME-BPE producten. Op een terrein van 15.000m2 en een vloeroppervlak van 5.000m2 zullen hier de gestelde ambities en toekomstplannen - waarbij de kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan - worden ondersteund.

Een aanpak die voor BPE Technology de afgelopen maanden is bevestigd met orders vanuit 6 verschillende landen. Hier zijn opdrachten en projecten geleverd in de Biotechnologie, Farmacie en Semi-conductor industrie. Ook voor specials - die op basis van een tekening worden geproduceerd - heeft men ons weten te vinden.

In 1 specifiek geval hebben wij binnen 4 werkdagen speciale aansluitingen aangeleverd die men simpelweg vergeten was te bestellen. Ook hebben wij vele positieve reacties ontvangen op artikelen die zijn gepubliceerd over ẟ-Ferriet/Rouging en kwaliteitsverschillen tussen naadloze en gelaste buis. Op dit moment wordt er gewerkt aan publicaties over beitsen en tips & tricks voor orbitaal lassen die we zullen publiceren in Magazine ALURVS.

Daar de kwaliteit, service en beschikbaarheid van de ASME-BPE buis en fittingen optimaal is; doe ons een plezier en creëer bij uzelf een glimlach door ons uw aanvraag (of order) te mailen naar info@bpe-technology.com. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht