Go to top

Uitbreiding voorraden Hart b.v. met full range Nickel Alloy C276 buis; naadloos en gelast!

Hart b.v. heeft haar voorraad uitgebreid met naadloos en gelaste buis in de Nikkellegering Alloy C276. De verschillende toepassingen vragen om zowel naadloos als gelaste uitvoeringen en daarom heeft Hart beide op voorraad genomen.

Alloy C276 is een uitstekend hitte- en corrosie bestendig materiaal dat gebruikt wordt in diverse chemische processen. Daarnaast is Alloy C276 bestendig tegen put- en spanningscorrosie bij hoge en lage temperaturen in verschillende omgevingen.

Het wordt toegepast onder andere in omgevingen waar gemengde zure chemicaliën voorkomen, pulp en papier productie, afvalverwerking, bestrijding van verontreiniging, zeer hoge chloride omgevingen en bij het winnen van zure aardgas.

Naast de naadloze Nikkel piping producten in Alloy 200/201, 400, 600, 625 en 825, kan Hart b.v. nu dus ook naadloos en gelaste buis in Alloy C276 binnen 24 uur (Ex works) leveren.


 

Voor meer informatie:
Lizette Hartholt: 033 2453848, sales@hartbv.nl 


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht