Go to top

Kilweg 2

3336 LL Zwijndrecht

T: 085-0212750

info@hollimex.nl

http://www.hollimex.nl

Hollimex

Ontdek Hollimex, uw technische partner:

Welkom op dit profiel van Hollimex, uw betrouwbare leverancier van technische producten met een veelzijdig aanbod. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé expert op het gebied van roestvast stalen appendages, procescomponenten en halffabricaten van topkwaliteit. Maar ons assortiment gaat verder dan alleen roestvast staal. Wij voorzien u ook van producten in ferro- en non-ferrometalen, duplex, alloys, slangen, gereedschappen, montage- en hulpmiddelen en nog veel meer.
 
Hollimex, meer dan een groothandel
Als groothandel en servicecenter gaan we bij Hollimex een stap verder. Ontdek de mogelijkheden van onze producten, diensten en maatwerkoplossingen. Wij denken graag met u mee om de meest effectieve toepassingen en oplossingen te ontwikkelen. Dit doen we op basis van onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Persoonlijke service, topkwaliteit en snelle levering.
 
Onze aanpak is persoonlijk en op maat. We bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgen voor snelle leveringstijden. Ook staan we altijd voor u klaar met advies en ondersteuning. Onze full-service aanpak en focus op kwaliteit zijn de pijlers van onze dienstverlening.
 
Hollimex, uw partner in techniek
We zien onszelf niet alleen als leverancier, maar als uw partner voor totaaloplossingen. We nemen u zorgen uit handen door mee te denken en oplossingen te bieden die passen bij uw situatie.

Hollimex staat voor ontzorging, veelzijdigheid en een totaalaanpak.
Ontdek het zelf op www.hollimex.nl.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht