Dit is een mailing van alurvs.nl - bekijk html weergave

Afmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbrief ALURVS.nl

Een uitgave van magazine ALURVS

 
 
 

StappertNoxon zoekt per direct een "COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST M/V"

Binnen deze functie ben je de commerciële spil die aanvragen in behandeling neemt en deze vertaalt in goede klantgerichte offertes en orders. Het proactief telefonisch benaderen en verstrekken van (product) informatie aan bestaande en potentiële klanten met als doel verkoop van producten te realiseren en de klanttevredenheid te verhogen.

Lees verder
 
 

Erosie in leidingsystemen

Slijtage die wordt veroorzaakt door deeltjes die inslaan op een oppervlak wordt erosie genoemd. Zulke deeltjes kunnen worden meegevoerd door een gasstroom of door een vloeistof. De snelheden die de deeltjes kunnen bezitten liggen tussen de 5 en 500 m/s, hoewel buiten dit snelheidsgebied de term erosie evengoed kan gelden. Als de deeltjes worden meegevoerd door een vloeistof, dan wordt zo'n systeem ook wel slurrie genoemd

Lees verder
 
 

Amari Metals verlaagt total cost of ownership van haar partners

Amari Metals levert maatwerk op het gebied van roestvaststalen producten, koper- en nikkellegeringen en aluminium halffabricaten en/of eindproducten. Naast die materialen en producten, levert Amari Metals ook een zeer breed pakket aan bewerkingen: van het anodiseren en lakken van aluminiumprofielen tot het op maat leveren en buigen van (roestvast) stalen buizen.

Lees verder
 
 

IMS Nederland biedt hoogwaardige materialen voor de verspanende industrie

IMS Nederland is al meer dan zestig jaar bekend als een gerenommeerd bedrijf binnen de staalbranche. Een van haar topmaterialen is Prodec®, het superieur verspaanbare roestvast stafstaal van Outokumpu, waarvan IMS Nederland exclusieve distributeur voor de Benelux is.

Lees verder
 
 

Techniek: Aluminium Extrusieprofielen (deel 1)

In aluminiumextrusie worden profielen gevormd. Het proces bestaat uit het persen van een voorverwarmd blok aluminium door een opening in een persgereedschap. Elk profiel vereist een specifiek gereedschap, de extrusiematrijs. Door de hoge temperatuur wordt het aluminium kneedbaar, zonder dat het smelt. Onder invloed van de hoge kracht van de extrusiepers vervormt het aluminium en neemt het de vorm aan van de opening in de matrijs.

Lees verder
 
 
 
 
 

2blonds

Laat de Kanterstraat 27a
2313 JS Leiden
Tel: +31 (0)71 5314511
Fax: +31 (0)71 5314771
info@2blonds.nl