Go to top

Markenweg 11

7051 HS Varsseveld

+31 315 270 375

sales@247tailorsteel.com

http://www.247tailorsteel.com

247 TailorSteel

 247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Dankzij het Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Carel van Sorgen en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Een andere productiefaciliteit is gevestigd in Oyten (Noord-Duitsland).

Waarom 247TailorSteel?

247TailorSteel streeft naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie om aan deze klantbehoeften te blijven voldoen. Dankzij ons geavanceerde systeem Sophia kunnen laserdelen, buizen en kantdelen automatisch uitgelezen worden uit een samengesteld product. Deze geavanceerde software zorgt 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor een efficiënt productieproces, waarmee kosten en tijd worden bespaard. Met onze moderne en geautomatiseerde volledig eigen machineparken in Nederland en Duitsland garanderen wij hoogwaardige kwaliteit. Tevens zorgen onze eigen logistieke voorzieningen voor een snelle en betrouwbare levering.

Volledig eigen machinepark

247TailorSteel gebruikt een volledig eigen machinepark. We werken met 38 eigen lasersnijmachines en 18 kantbanken. Door middel van AGV's worden de platen van diverse staalsoorten naar de draagarm van de lasersnijmachine gereden, die daarmee automatisch wordt beladen en afgeladen. De maatvoering wordt direct uit de gegevens van de bestelling gegenereerd. Dit systeem is niet alleen snel en flexibel, maar ook uitermate efficiënt. De fabriek in Varsseveld (NL) beslaat 20.000 m2 en de fabriek in Oyten (DE) 6.000 m2.

Sophia: uw online assistent

De online portaal Sophia (Sophisticated Intelligent Analyser) genereert in een handomdraai lasergesneden metalen platen, buizen en kantdelen. Dit alles gebeurt zonder menselijke ondersteuning. Vanuit een STEP-, DXF- of DWG-bestand ontvangt de klant realtime een gedetailleerde offerte. Sophia Analyseert de producten en ontwerpen razendsnel. Daarnaast geeft zij tijdens de ontwerpfase Inzicht in de kosten. De klant kan tussentijds de materiaalsoorten of –diktes maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen. Sophia stuurt gaandeweg het traject bij, voor een efficiënt en optimaal eindresultaat:

1. Log in via Sophia
2. Upload uw STEP-, DXF- of DWG-bestand
3. Binnen 1 minuut uw offerte
4. Kies uw gewenste leverdatum

Share this