Go to top

Saint-Gobain


Saint-Gobain Abrasives (SGA), beschikt over de wereldmerken voor kwaliteit slijp- en schuurproducten. Wij bieden een compleet assortiment aan hoogwaardige slijp- en schuurproducten voor toepassingen in alle industriële markten.Een continue investering in onderzoek & productontwikkeling draagt bij aan technologische ontwikkelingen van slijpproducten. Dit is onze basis voor het steeds weer opnieuw introduceren van nieuwe producten met als doel de procesproductiviteit bij de klant te optimaliseren en verbeteren.

Saint-Gobain Abrasives wil in alle marktsegmenten haar klanten helpen de juiste slijpoplossing te vinden binnen haar ruime productaanbod, welke niet alleen voldoen aan specifieke technische behoeften, maar deze zelfs overtreffen.
Wij leveren voor elke toepassing de meest passende en effectieve oplossing voor doorslijpen, afbramen, polijsten, schuren, reinigen, etc. Naast de duizenden voorraadproducten in flexibele schuurmiddelen, slijpstenen, slijpschijven, diamantzagen en super abrasives, bieden wij een groot aantal producten op aanvraag, welke zijn ontworpen om aan elke technische behoefte tegemoet te komen.

Om de producten zelf te zien en ervaren, worden diverse trainingen en demonstraties gegeven in onze Centre’s of Excellence, gelegen door heel Europa of op locatie.BEDRIJFSPROFIEL:


SAINT-GOBAIN

Een wereldwijd opererende fabrikant en leverancier van kwaliteitsproducten en bijbehorende diensten.
Saint-Gobain Abrasives is de enige leverancier ter wereld die voor alle industriële toepassingen de slijp- en schuurmiddelen zelf produceert; Afbraam- en doorslijpschijven, Keramisch en organisch gebonden slijpstenen, Super Abrasives, Flexibele schuurmiddelen en Diamantproducten.
 

Doelstelling
Het leveren van een geheel aan zeer herkenbare merken, ieder met een unieke waarde die aan alle wensen van de klant kan voldoen. Dit zijn Norton, Clipper, Flexovit en Winter, 4 gerenommeerde merken die een reputatie hebben waar het gaat om innovatie, kwaliteit en prestatie.
 

Markten
Het verder ontwikkelen van technologische oplossingen voor industrieel gebruik en een continue investering in onderzoek & productverbetering draagt bij aan technologische ontwikkelingen.

- Metaalindustrie & Gereedschapsmakerij
- Onderhoud en reparatie
- Luchtvaart
- Gieterijen
- Olie, Gas & Offshore
- Rail
- Bouwindustrie
- Autoschadeherstel
- Doe-het-zelf
 

Waarom Saint-Gobain Abrasives?
Omdat zij:
samen met klanten voortdurend werken aan mogelijkheden de productieprocessen te optimaliseren en verbeteren
• tijd en mankracht reserveren voor het testen van producten en het bestuderen van klantgerichte maatoplossingen
• partnerschappen opbouwt met haar klanten om er zeker van te zijn dat haar technologie de meest up-to-date is betreffende processen en machines.
• innovatief & oplossingsgericht werken en dat de basis is voor het steeds opnieuw introduceren van nieuwe producten met als doel de productiviteit bij de klant te verbeteren
• de verantwoordelijkheid neemt voor veiligheid, comfort, gezondheid en milieu
 

Slijpoplossingen
Saint-Gobain gaat de uitdaging aan om oplossingen op maat te bieden. Laat u verrassen en maak een afspraak om te zien hoeveel u kunt besparen op uw slijpprocessen.

www.saint-gobain-abrasives.nl


 

Saint-Gobain Abrasives BV

Groenloseweg 28
7151 HW Eibergen
Nederland
T: +31 (0)545 466 466
sales.nl@saint-gobain.com

Saint-Gobain Abrasives NV

Industrielaan 129
1070 Anderlecht (Brussel)
België
T: +32 (0)2 267 21 00
sales.be@saint-gobain.com


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht