Go to top

Verschillende Vacatures bij 247 TailorSteel.

Vakkundig. Kwalitatief maatwerk. Snelle en betrouwbare levering. Dit zijn de kernwaarden waar het team van 247TailorSteel voor staat. Wij zijn overtuigd van de kracht van moderne technologieën, gemak en eenvoud. Dit in combinatie met de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie kunnen wij de garantie bieden voor hoogwaardige kwaliteit producten. Met tools als Sophia (ons zelfontwikkelde software programma) heeft de klant de mogelijkheid om dag en nacht eenvoudig en op een snelle manier op maat gesneden metalen platen en buizen alsook gekante producten te bestellen.

247 TailorSteel is op zoek naar de volgende medewerkers:

Productie medewerker. 

(aankomend) Operator.

(aankomend) Kanter. 

Logistiek Manager. 


Ben jij minimaal 18 jaar en op zoek naar een vakantie- en/of bijbaan? Dan is 247TailorSteel dé plek voor jou. Geautomatiseerde lasersnijmachines & kantbanken, goed betaald en we zoeken veel hulp. Je vrienden kunnen zich dus ook bij ons melden! Vakantiebaan. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht