Go to top

OOM - tijdelijk 75% vergoeding op de cursuskosten van LEAMA.nl

Een bijzondere tijd, vraagt om bijzondere maatregelen. Met deze extra vergoedingen en diensten willen we je helpen om juist nu te blijven investeren in de opleiding en ontwikkeling van je medewerkers.

Klik hier voor de LEAMA cursussen
 

Minister van VWS Hugo de Jonge verwoordde het mooi, toen hij zei: ‘Wij zijn inmiddels wel klaar met corona, maar het virus is nog niet klaar met ons.’ We zullen, in elk geval de komende tijd moeten leren leven met het virus. De vooruitzichten, ook in economisch perspectief, blijven onzeker. Een van de gevolgen is, dat bij veel bedrijven de scholing van medewerkers onder druk komt te staan.

OOM-crisispakket 2.0

Toch is het belangrijk om te blijven investeren in de opleiding van vakmensen, om de wendbaarheid van je bedrijf te vergroten en kansen te kunnen pakken zodra die zich voordoen. Om je daarbij te helpen hebben wij het OOM-crisispakket 2.0 samengesteld; een tijdelijke verhoging van de Persoonlijke TrainingsToelage (PTT) en de nieuwe regeling ‘Doorstart’, gecombineerd met onze eerdere crisismaatregelen.


Tijdelijke verhoging van de PTT

Onze PTT is een tegemoetkoming in de scholingskosten van je medewerkers. Deze bijdrage wordt nu tijdelijk verhoogd. Voor trainingen die worden gevolgd tussen 15 oktober en 1 juli 2021 vergoeden we 75 procent van de kosten, tot een maximum van € 1.000. Heb je al een training aangevraagd, die na 15 oktober is begonnen? Dan wordt de bijdrage automatisch door ons verhoogd. Je vraagt de PTT vooraf aan via mijnoom.nl. Kijk hier voor de voorwaarden.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht