Go to top

Video - Metalfinish Group: Het slijpen (en indien nodig polijsten) van kokers

De Metalfinish Group heeft zich de afgelopen 35 jaar, zowel nationaal als internationaal, ontwikkelt tot specialist op het gebied van oppervlaktebewerking. De organisatie bestaat uit drie ambitieuze afdelingen met allen expertise op een specifiek gebied:

Eurofinish, Metalfinish & H2Ofinish. Gezamenlijk vormen ze de Metalfinish Group welke een totaalpakket aan oplossingen biedt wanneer het gaat om oppervlakte bewerking van hoge kwaliteit voor roestvast staal, aluminium, duplex, titaan, messing, etc.

Dit keer wordt een van de grotere processen uitgelicht binnen de Metalfinish afdeling: Het slijpen (en indien nodig polijsten) van kokers. Jaarlijks wordt er zo’n 625 km aan kokers geslepen binnen deze afdeling. De meest gangbare kokers gaan tot afmetingen van 150x150x7500mm echter mocht u een speciale aanvraag hebben dan is het ook mogelijk om kokers te bewerken die breder zijn dan 150mm.Klik op de video om een kijkje te nemen in de werkplaats te Joure
 

  

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht