Go to top

Intra Metals

Intra Metals is onderdeel van een grote internationale groep die wereldleider is op het gebied van het verwerken van hoogwaardige metalen en over een grote voorraad beschikt. Intra Metals is de specialist in titaan, nikkellegeringen, roestvast staal, duplex en hittebestendige materialen. Intra Metals maakt o.a. gebruik van alle productie bedrijven binnen de groep. Hierbij maken wij gebruik van de overcapaciteit van de verschillende vestigingen. De machineparken bestaan uit laser-, plasma-, waterstraal en zaagmachines. Hiermee zijn wij in staat zeer snel, efficiënt en in hoge kwaliteiten o.a. plaat t/m 150 mm dik voor u in elke gewenste vorm te snijden.

Titaan: Met meer dan 12 verschillende Grades is Intra Metals de specialist voor al uw titaan wensen. Deze producten kunnen worden aangeboden als voorraadplaten, op maat gesneden producten maar ook in naadloze- en gewalste buizen, U-tubes, staf, smeedwerk, flenzen, fittingen, draad etc. Vanuit onze eigen fabriek in China kunnen wij deze materialen ook aanbieden uit productie, zeer snel, zeer scherp met uitzonderlijk hoge kwaliteit!

Nikkellegeringen: Ook voor op maat gesneden nikkellegeringen kunt u terecht bij Intra Metals. Met meer dan 30 kwaliteiten en circa 2000 ton materiaal op voorraad.
Standaard platen worden uit voorraad geleverd of op maat gesneden d.m.v. laser, plasma of waterjet. Tevens zijn standaard gedecoilde platen, quarto platen, smeedwerk, stafmateriaal, naadloze- en gelaste buizen leverbaar uit voorraad en productie.

Roestvast staal: Tot slot is Intra Metals uw totaal leverancier voor roestvast staal, (super)duplex en hittebestendig staal. Met meer dan 40 verschillende kwaliteiten en ruim 30.000 ton aan voorraad in onder andere roestvast staal bent u er van verzekerd dat u bij Intra Metals niet mis hoeft te grijpen.
Standaard en/of gedecoilde roestvast stalen platen worden middels een door u te kiezen snijproces en specificaties geleverd. Tot de snijmogelijkheden behoren laser, plasma of waterjet, eventueel aangevuld met zetten/kanten en walsen. Daarnaast ligt ook de levering van standaard-, gedecoilde- en quarto platen, precisie gezaagde roestvast stalen blokken, stafmateriaal, smeedwerk, buizen, fittingen binnen de mogelijkheden van Intra Metals.

Pedro de Medinalaan 65
1086 XP Amsterdam
contact@intrametals.com
Tel: 0031(0)20 2380376
www.intrametals.com


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht