Go to top

Jürgen Witte Stainless heeft een nieuwe website!

JÜRGEN WITTE STAINLESS B.V. in Papendrecht is een handelskantoor voor buizen, fittingen en flenzen in diverse roestvast staalkwaliteiten en is een dochteronderneming van Witte Tube & Pipe Systems GmbH uit Rastede, net over de grens in Noord-Duitsland, waar een gigantische voorraad ligt opgeslagen! JÜRGEN WITTE STAINLESS, sterk in ‘Piping and Provision’, heeft als belangrijkste doel met ‘Passion’ te komen tot de juiste materiaalkeuze en de optimale technische oplossing met de beste prijzen voor haar klanten. 

Om haar klanten optimaal te kunnen bedienen heeft Jürgen Witte Stainless sinds kort een nieuwe website

JÜRGEN WITTE STAINLESS bestaat uit een enthousiast en gemotiveerd team! Zij worden gesteund door de zeer uitgebreide voorraad, die bij Witte Tube & Pipe Systems GmbH in Rastede ligt. Met een terrein van 30.000 m² biedt WITTE plaats aan een grote variëteit buizen, fittingen en flenzen in maar liefst zes verschillende materiaalkwaliteiten. Daarnaast, - en dat is zeker bijzonder -, ook nog in zowel DIN- als ASME/ASTM-maatvoeringen, alsmede diverse maten in zowel naadloos als gelast, wat uniek genoemd mag worden. Voor elke toepassing een oplossing. Sterk is men in het aanleveren van complete pijpleidingsystemen, want de voorraad blijft permanent op peil. De mensen in het magazijn in Rastede worden daarbij rechtstreeks door JÜRGEN WITTE STAINLESS aangestuurd om de producten direct gereed te maken voor verzending. Vervoer vanuit Duitsland is geen probleem, de focus: binnen 24 uur bij de klant. Het magazijn ligt centraal, want internationale havens zijn binnen handbereik. Dit geldt voor zowel grote partijen als kleine orders.

         
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht