Go to top

Broekstraat 8-14

7122LC Aalten

0543-494000

psc.benelux@outokompu.com

https://www.outokumpu.com

Outokumpu PSC Benelux B.V.

Bij Outokumpu PSC Benelux B.V. gevestigd in Aalten, werken we nauw samen met onze klanten om een compleet pakket aan kwaliteitsproducten te leveren. Hierbij kunnen we tevens gebruik maken van onze andere Plate Service Centers binnen Europa wat andere mogelijkheden bied zoals buigen en zagen. Ook werken we samen met lokale partners om korte levertijden te garanderen.


Outokumpu beschikt zelf over meerdere walserijen met uitgebreide R & D-centrums, waardoor wij in de Benelux onze klanten nauwkeurig kunnen begeleiden en adviseren in de keuze van het materiaal bij complexe projecten. Outokumpu PSC Benelux biedt op locatie een breed scala aan van lasersnij-, plasmasnij- en waterstraalsnijtechniek aangevuld met machinale bewerkingen en verregaande expertise in materiaaltesten.
Plasmasnijden is mogelijk in diktes tot 150 mm. Materiaal met een dikte tot 80 mm kan onder water worden gesneden, waardoor de invloed van warmte op het materiaal significant verminderd. Dikker materiaal (80-150 mm) wordt droog gesneden.


Door gebruik te maken van waterstraal snijden kunnen wij nauwkeurige toleranties garanderen, waardoor minder na- bewerkingen nodig zijn en daardoor kostenbesparend is voor de klant. Waterstraal snijden kan tot 150 mm dik. De maximale plaatafmetingen is maar liefst 6 meter lang bij 3 meter breed.
Lasersnijapparatuur wordt gebruikt om platen van 6 meter lang bij 2 meter breed te verwerken. De CO2-laser van 6 kW kan materiaal tot een dikte van 25 mm snijden.


Outokumpu PSC Benelux beschikt over twee laser kwaliteiten: Standaard en Bright Line voor hoogglanzende, gladde snede die geen verdere verwerking behoeft. Dit is mogelijk tot een maximale dikte van 20 mm.
Op het gebied van verspaning biedt Benelux unieke productie-efficiëntie. CNC draaien kan worden gedaan in afmetingen tot 1.450 mm en boren en frezen worden uitgevoerd op een CNC bewerkingsmachine met een tafel afmeting van 2.200 mm bij 860 mm. De CNC-draaioperatie van de faciliteit omvat een machine die uitgerust met meerdere functies (draaien / boren) die productieprocessen stroomlijnen.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht