Go to top

Broekstraat 8-14

7122LC Aalten

0543-494000

psc.benelux@outokompu.com

https://www.outokumpu.com

Outokumpu Nederland

​Outokumpu is de wereldleider in roestvast staal en hoogwaardige legeringen. We creëren geavanceerde materialen die efficiënt zijn, een lange levensduur hebben en recycleerbaar zijn – zo bouwen we een wereld die voor eeuwig duurt.

Roestvast staal werd een eeuw geleden uitgevonden en is een ideaal materiaal voor het creëren van blijvende oplossingen in veeleisende toepassingen van bestek tot bruggen, energie en medische apparatuur: het is 100% recycleerbaar, corrosiebestendig, onderhoudsvrij, duurzaam en hygiënisch.

Outokumpu stelt meer dan 15.000 professionals te werk in meer dan 40 landen. Het hoofdkantoor zit in Espoo, Finland en de aandelen zijn genoteerd op NASDAQ OMX Helsinki.

Ons aanbod van roestvast staal behoort tot de grootse in de industrie. Het bestaat uit austenitisch, ferritisch, duplex en martensitische roestvast staal soorten. Ook speciale soorten met op maat gemaakte legering samenstellingen kunnen wij produceren.

Onze producten zijn te verkrijgen in diverse kwaliteit, afmetingen en diverse oppervlakte uitvoeringen. Natuurlijk kunnen wij ook aan specifieke wensen van de klant voldoen.

Als aanvulling op ons brede assortiment van producten. Leveren wij een even brede selectie van diensten om u te helpen uw doelen te bereiken. Onze diensten omvatten hulp bij RVS soort selectie tot technische ondersteuning en het testen van materialen - met de mogelijkheden tot samenwerking in R & D.

Een belangrijke rol in onze dienstverlening keten wordt uitgevoerd door ons wereldwijde netwerk van voorraadpunten en service centers. Ze zijn er om gevormd en afgewerkt roestvast staal te leveren naar uw specifieke behoeften - of uw behoeften nu ligt in kleine series of uitgebreide leveringen. Laat onze kennis in uw voordeel werken.​​​

One-stop-shopping service
Binnen de PSC-groep vallen 7 bewerkingscentra in heel Europa zij kunnen alle mogelijke bewerkingen uitvoeren. Zoals buigen, zagen, laskanten, boren, frezen en lassen, maar ook laser-, plasma- en waterjetsnijden.


Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht