Go to top

Rollecate 31

7711 GG Nieuwleusen

+31(0)529-488020

+31(0)529-488029

info@hoekman-rvs.nl

http://www.hoekman-rvs.nl

Hoekman Roestvaststaal BV

“Dé specialist in rvs plaat en constructiewerk”

Al sinds 1986 is Hoekman Roestvaststaal actief in metaalbewerking in Nieuwleusen en omgeving. Waar het familiebedrijf ooit begon met het vervaardigen van houtkachels, is het inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier van plaatwerkoplossingen en lasconstructies. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van rvs en heeft klanten door heel Nederland en daarbuiten.

Hoekman Roestvaststaal is als organisatie ingesteld op projectmatige, alsook enkel en kleine seriematige productie. Als toeleverancier kent Hoekman Roestvaststaal haar plek in de keten. De klant vraagt om op maat gesneden plaatmateriaal met eventueel een aantal aanvullende bewerkingen, om vervolgens zelf verder te verwerken in zijn productie. Wij lasersnijden en watersnijden plaatmateriaal, zowel rvs als staal. Voor de klant is het belangrijk dat dit snel gebeurt, tegen gunstige tarieven, maar met de waarborging van de kwaliteit. Door de hoge mate van automatisering binnen het bedrijf is Hoekman Roestvaststaal uitstekend in staat om aan deze klantverwachting te voldoen. Door de jaren heen heeft dit zich geresulteerd in een trouwe, vaste klantenkring.

Maar Hoekman Roestvaststaal is meer dan alleen een loonsnijder. Met de kennis en expertise dat het bedrijf in de ruim afgelopen 30 jaar heeft opgedaan op het gebied van rvs, kennen wij de materialen en haar eigenschappen door en door. Door samen met u uw project aan te gaan, kunnen wij met onze expertise waarde hieraan toevoegen. Met een proactieve aanpak streven wij altijd naar verbetering in producten en processen om u als klant beter te bedienen. Ons team van engineers staat u graag bij om samen toe te werken naar het juiste eindproduct. Door engineering, gecertificeerd lasconstructiewerk en assemblage bij Hoekman Roestvaststaal onder te brengen, kunnen wij u volledig ontzorgen!


Waarom  kiezen voor Hoekman Roestvast Staal B.V.

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Klant staat centraal
  • Adviserend
  • Samenwerken aan succes

Ons dienstenpakket bestaat o.a. uit:

·         Plaatwerk

·         Lasersnijden

·         CNC kanten

·         Waterstraalsnijden

·         Constructiewerk

·         Engineering

·         RVS lassen

·         Aluminium lassen

·         RVS plaatwerk

·         Aluminium zetwerk

·         Robotlassen

·         CNC walsen

·         RVS bewerken

·         Nabehandelen

·         Ontbramen

·         Parelstralen

·         Assembleren

·         Online webportaal

Online Webportaal: Direct een offerte voor lasersnijden en kanten

Snel, efficiënt en wanneer u het wenst; ons webportaal is 24/7 beschikbaar! Via het webportaal is het mogelijk om zelf uw 2D en 3D-bestanden te uploaden. Vervolgens ontvangt u direct een prijs voor het lasersnijden van uw materiaal en indien gewenst met kantbewerkingen. Is de offerte akkoord? Dan geeft u deze gelijk via het portaal in opdracht. Uw lasergesneden onderdelen zijn doorgaans al in 3 werkdagen gereed. Door de geheel geautomatiseerde nesting- en calculatiesoftware en de efficiëntie van onze processen kunnen wij de producten tegen een concurrerende prijs aanbieden. Ervaar zelf ons online webportaal!

Meer weten over Hoekman Roestvaststaal?

Bezoek dan snel onze website
http://www.hoekman-rvs.nl
U kunt contact met ons opnemen door het
contactformulier in te vullen of te bellen naar 0529-488020.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht