Go to top

Rollecate 31

7711 GG Nieuwleusen

+31(0)529-488020

+31(0)529-488029

info@hoekman-rvs.nl

http://www.hoekman-rvs.nl

Hoekman Roestvaststaal BV

Al sinds 1986 is Hoekman Roestvaststaal actief in metaalbewerking. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot totaalleverancier van plaatwerkoplossingen en lasconstructies. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van rvs en werkt nationaal en internationaal.

Hoekman Roestvaststaal is als organisatie ingesteld op zowel projectmatige als ook enkele en seriematige productie. Als toeleverancier kent Hoekman Roestvaststaal haar plek in de keten. De klant vraagt om op maat gesneden plaatmateriaal met eventueel een aantal aanvullende bewerkingen, om dit vervolgens zelf verder te verwerken in zijn productie. 
 
Wij lasersnijden plaatmateriaal tot 6 meter lengte zowel rvs, aluminium en staal. Vanaf september 2022 hebben wij een 30 kW lasersnijder operationeel. De eerste in de Benelux. Hiermee kunnen wij nog sneller, tegen gunstiger tarieven en een betere kwaliteit lasersnijden. Allemaal belangrijke argumenten voor onze klanten. Door de hoge mate van automatisering binnen het bedrijf is Hoekman Roestvaststaal een voorloper in de markt voor wat betreft efficiëntie. Door de jaren heen heeft dit mede geresulteerd in een trouwe, vaste klantenkring die ons de prachtige Net Promotor Score van 49 geven. Hiermee spreken onze klanten het vertrouwen uit dat zij ons in groten getale aanbevelen bij hun relaties.
 
Hoekman Roestvaststaal is een totaalleverancier. Met de kennis en expertise dat het bedrijf in de afgelopen 35 jaar heeft opgedaan op het gebied van rvs, kennen wij de materialen en haar eigenschappen door en door. Door samen met u uw project aan te gaan, kunnen wij met onze expertise waarde toevoegen. Met een proactieve aanpak streven wij altijd naar verbetering in producten en processen het beste product af te leveren. Ons bedrijf is ISO-9001 gecertificeerd. Onze professionaliteit toont zich ook in het gecertificeerde laswerk. Wij lassen zowel ISO 3834-2 als NEN-EN 1090 gecertificeerd. Het verkoopteam en engineers staan u graag bij om samen te werken aan het juiste eindproduct. Door engineering, gecertificeerd lasconstructiewerk en assemblage bij Hoekman Roestvaststaal onder te brengen, kunnen wij u volledig ontzorgen!
 

Waarom  kiezen voor Hoekman Roestvast Staal B.V.

  • Familiebedrijf
  • Klant staat centraal
  • Adviserend
  • Samenwerken aan succes

Ons dienstenpakket bestaat o.a. uit:

·         Plaatwerk

·         Lasersnijden(XL)

·         CNC kanten (XL)

·         RVS lassen

·        Aluminium lassen

·         RVS plaatwerk

·         Aluminium zetwerk

·         Robotlassen

·         CNC walsen

·         Parelstralen

·         Online webportaal

Online Webportaal: Direct een offerte voor lasersnijden en kanten

Snel, efficiënt en wanneer u het wenst: ons web portaal is 24/7 beschikbaar! Via het web portaal is het mogelijk om zelf uw 2D en 3Dbestanden te uploaden. Vervolgens ontvangt u direct een prijs voor het lasersnijden van uw materiaal en indien gewenst met kantbewerkingen. Is de offerte akkoord? Dan geeft u deze gelijk via het portaal in opdracht. Uw laser gesneden onderdelen zijn doorgaans al in 3 werkdagen gereed. Door de geheel geautomatiseerde nesting – en calculatiesoftware en de efficiëntie van onze processen kunnen wij de producten tegen een concurrerende prijs aanbieden. 
Ervaar zelf ons online webportaal!

Meer weten over Hoekman Roestvaststaal?

Bezoek dan snel onze website
http://www.hoekman-rvs.nl
U kunt contact met ons opnemen door het
contactformulier in te vullen of te bellen naar 0529-488020.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht