Go to top

Achtseweg Noord 3

5651 GG Eindhoven

+31 40 2663000

info.eindhoven@hauckht.com

https://hauckht.nl/

HAUCK HEAT TREATMENT EINDHOVEN B.V.

Hauck Heat Treatment uit Eindhoven is de specialist in hightech warmte- en oppervlaktebehandelingen en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het behandelen van onderdelen gemaakt uit roestvaststaal! Hauck Heat Treatment werkt voor verschillende marktsegmenten en onderscheidt zich door haar diversiteit in ovenafmetingen, klant specifieke processen en optimale zorg voor het product.Warmte- en oppervlaktebehandelingen
Zorgen ervoor dat materialen de gewenste eigenschappen krijgen. Van een bepaalde hardheid tot duidelijk betere glij- en slijtbestendigheid eigenschappen. Hauck Heat Treatment is gespecialiseerd in uiteenlopende technologieën zoals harden/ontlaten, gloeien, carboneren en nitreren, zie voor meer informatie de presentatie. Maar ook klant- en/of markt specifieke processen zijn mogelijkSpeciale Hauck Heat Treatment processen

Stainihard® NC


Dit is een thermochemisch diffusie proces om het oppervlak van austenitisch en duplex RVS te harden, met als doel slijt- en vreetbestendig te maken. Dit met behoud van de corrosiebestendigheid!

HD-Brazing®


Dit is een speciaal vacuümsoldeerproces waarmee verschillende metalen, keramiek of zelfs metaal en keramiek aan elkaar te verbinden zijn!
Deze speciale processen onderschrijven onze toewijding aan kwaliteit, welke tot uiting komt in de verbeterde materiaaleigenschappen en langere levensduur van uw onderdelen, sub assemblies of complete producten.


Team van (sales) engineers

Hauck Heat Treatment beschikt over een team van engineers die vanaf de start bij uw project betrokken kunnen worden. Deze engineers adviseren u bij ontwerp, de materiaalkeuze en de uit te voeren behandeling. Vanzelf spreken beschikken de engineers over een gedegen opleidingsniveau en houden hun kennis voortdurend op peil. Ook heeft Hauck Heat Treatment nauwe banden met staalleveranciers en kennisinstellingen.

Meer informatie is te vinden op onze websites;

www.hauckht.nl

www.stainihard.com

www.hdbrazing.com
 


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht