Go to top

Groenloseweg 28

7151 HW Eibergen

0545 466 466

sales.nl@saint-gobain.com

http://www.saint-gobain-abrasives.nl

Saint-Gobain Abrasives

Saint-Gobain Abrasives (SGA), beschikt over de wereldmerken voor kwaliteit slijp- en schuurproducten. Wij bieden een compleet assortiment aan hoogwaardige slijp- en schuurproducten voor toepassingen in alle industriële markten.

Een continue investering in onderzoek & productontwikkeling draagt bij aan technologische ontwikkelingen van slijpproducten. Dit is onze basis voor het steeds weer opnieuw introduceren van nieuwe producten met als doel de procesproductiviteit bij de klant te optimaliseren en verbeteren.

Saint-Gobain Abrasives wil in alle marktsegmenten haar klanten helpen de juiste slijpoplossing te vinden binnen haar ruime productaanbod, welke niet alleen voldoen aan specifieke technische behoeften, maar deze zelfs overtreffen.

Wij leveren voor elke toepassing de meest passende en effectieve oplossing voor doorslijpen, afbramen, polijsten, schuren, reinigen, etc. Naast de duizenden voorraadproducten in flexibele schuurmiddelen, slijpstenen, slijpschijven, diamantzagen en super abrasives, bieden wij een groot aantal producten op aanvraag, welke zijn ontworpen om aan elke technische behoefte tegemoet te komen.

Om de producten zelf te zien en ervaren, worden diverse trainingen en demonstraties gegeven in onze Centre’s of Excellence, gelegen door heel Europa of op locatie.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht