Go to top

Keulschevaart 8

3621 MX Breukelen

0346 - 259 060

0346 - 263 554

http://www.metabo.nl

Metabo Nederland BV

Metabo is een merk voor professionele gebruikers. Ons elektrisch gereedschap ontwikkelen wij samen met u, onze klanten uit ambacht en industrie, en testen het in de praktijk. Wij geven gehoor aan de markt en reageren daarom snel op uw behoeften. Wij concentreren ons op dat wat uw dagelijkse zware jobs op bouwplaatsen, in werkplaatsen en productiehallen ook werkelijk lichter kan maken.

WAAROM METAAL ONS ZO GOED LIGT? TENSLOTTE BEGINT ONZE NAAM DAARMEE.

Elke productgroep van Metabo heeft kwaliteitskenmerken, die uniek zijn. Bijzonder voor het zware werk van metaalverwerkende beroepen, waarin elektrisch gereedschap vaak tot het uiterste wordt belast, zijn technische innovaties en extreem robuust materiaal en componenten met een lange levensduur een eerste vereiste. Gedurende vele jaren hebben wij onze machines voor de metaalverwerking geperfectioneerd. Daarbij hebben onze ontwikkelingen zorg gedragen voor vele nieuwe standaards. Net als in 1924 met ons eerste product, de handboormachine, waaraan wij onze naam te danken hebben.


Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht