Go to top

Wilgenakker 8

5571 SJ Bergeijk

+31 (0) 497 58 10 18

info@q-fin.nl

www.q-fin.nl

Q-Fin Quality Finishing

Wat doet Q-Fin
Q-Fin Quality Finishing is een jong, snel groeiend bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van vlakke plaatwerkproducten. Onze machine zijn geschikt voor het nabewerken van RVS, aluminium en stalen plaatdelen van 10 tot 1200 mm breed. Ook voor de afzuiging van het slijpstof hebben wij uitstekende oplossingen. Ons doel is om metaalverwerkende bedrijven te ontzorgen en de snelste finish-oplossing te bieden. Onze machines zijn toonaangevend op het gebied van design, snelheid, kwaliteit, finish en bedieningsgemak.

Directe verkoop
Binnen Nederland verzorgt Q-Fin de verkoop en service zelf, hierdoor kunnen we de klanten optimaal begeleiden zegt Joost Kouwenbergh; Product manager bij Q-Fin. Daarbij heeft Q-Fin een partnerschap met de firma Metaaltechniek uit Amersfoort, gespecialiseerd in slijpmaterialen. Metaaltechniek fungeert als de ogen en oren binnen de Nederlandse markt en biedt de kleinere machines (De TopGrinder en TopEdge) direct aan. Bij interesse in de grotere machines worden deze klanten door Q-Fin opgevolgd.

Besparen
Met onze machines kunt u uw producten 5x sneller finishen dan met vergelijkbare machines. Als u uw snijdelen (ferro of non-ferro) op een efficiëntere manier wilt nabewerken en geld wilt besparen kunt u contact met ons opnemen voor een demo in Bergeijk.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht