Go to top

Pedro de Medinalaan 65

1086 XP Amsterdam

+31 (0)20 2380376

contact@intrametals.com

www.intrametals.com

Intra Metals

Intra Metals is onderdeel van een grote internationale groep die wereldleider is op het gebied van het verwerken en op voorraad hebben van RVS. Jaarlijks gebruikt de groep 1500 ton nikkellegeringen, 6000 ton decoil en 50.000 ton quarto platen. Zodoende profiteren we van een uniek inkoopvoordeel. Intra Metals is de specialist in titaan, nikkellegeringen, roestvast staal, duplex en hittebestendige materiaal. Het verkoop kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Intra Metals maakt o.a. gebruik van alle productie bedrijven in onze groep, waarbij de nadruk voornamelijk ligt op het plaat- en snijwerk. Hierbij maken wij gebruik van de overcapaciteit van de verschillende vestigingen. De machineparken bestaan uit laser-, plasma-, waterstraal en zaagmachines. Welke gecompleteerd kunnen worden d.m.v. kanten, walsen, ontbramen en tappen. Hiermee zijn wij in staat zeer snel, efficiënt en in hoge kwaliteiten plaat t/m 150 mm dik voor u in elke gewenste vorm te snijden.Titaan
: Intra Metals is uw leverancier gespecialiseerd in Titaan. Meer dan 12 verschillende kwaliteiten. Deze worden aangeboden als voorraadplaten of op maat gesneden producten d.m.v. waterjet. Dit betekent dat u bent verzekerd van snelle service en korte levertijden.

Tevens zijn wij zeer gespecialiseerd in het leveren van Titaan smeedwerk, naadloze en gelaste buizen, op maat gemaakte niet standaard buizen, U-tubes, staf, fittingen, flenzen en draad voor een complete levering met alle vereiste specificaties.Intra Metals werkt nauw samen met de fabriek CSM Huaxia. CSM Huaxia is producent van o.a. naadloze en gelaste buizen, smeed- en plaatwerk in titaan.

NikkellegeringenIntra Metals is de specialist voor op maat gesneden nikkellegeringen. Meer dan 30 kwaliteiten en circa 2000 ton aan voorraad zorgen ervoor dat aan al uw aanvragen wordt voldaan. Dit betekent dat u bent verzekerd van snelle service en korte levertijden.

Standaard platen worden uit voorraad geleverd of op maat gesneden d.m.v. laser, plasma of waterjet, eventueel aangevuld met zetten/kanten en walsen volgens uw eisen. Tevens zijn standaard gedecoilde platen, quarto platen, precisie gezaagde blokken, smeedwerk, stafmateriaal, naadloze- en gelaste buizen leverbaar.

Bovendien bieden wij u tevens op maat gemaakte niet-standaard buizen en fittingen gefabriceerd en gecertificeerd om tegemoet te komen aan uw specificatie. Intra Metals werkt nauw samen met de fabriek CSM Huaxia. CSM Huaxia is producent van o.a. naadloze en gelaste buizen, smeed- en plaatwerk in titaan.

Roestvast Staal: Intra Metals is uw complete leverancier voor roestvast staal, (super)duplex en hittebestendig staal. Meer dan 40 verschillende kwaliteiten en meer dan 30.000 ton aan beschikbare voorraad in o.a. roestvast staal zorgen ervoor dat u niet mis hoeft te grijpen. Dit betekent dat u verzekerd bent van een snelle service en korte levertijden.

Standaard en/of gedecoilde roestvast stalen platen worden middels een door u te kiezen snijproces; Laser, plasma of waterjet, eventueel aangevuld met zetten/kanten en walsen volgens specificatie. Ook leveren wij standaard-, gedecoilde- en quarto platen, precisie gezaagde roestvast stalen blokken, stafmateriaal, smeedwerk, buis en fittingen.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht