Go to top

Rijksstraatweg 25

3545 NA Utrecht

030-6705554

info@innomet.nl

http://www.innomet.nl

Innomet b.v.

Heeft goede mogelijkheden voor het leveren van hoogwaardige legeringen zoals titaan, zirkoon en nikkellegeringen. Niet alleen de materialen worden dan geleverd maar ook toegevoegde waarde in de vorm van gefundeerd technisch advies. Men kan dan bijvoorbeeld denken aan het lassen, walsen, mechanisch verwerken, nabehandeling, etc. Deze kosteloze adviezen zorgen ervoor dat u dergelijke metalen zo optimaal mogelijk kunt verwerken. Dit kan weer leiden tot een significante verlenging van de levensduur c.q. verbetering van het rendement. Innomet b.v. levert op dit gebied alle productvormen en zij ziet uit naar uw aanvragen.
 

Metaalkundig adviesbureau Innomet b.v.

Innomet b.v. is het metaalkundig adviesbureau van N.W. (Ko) Buijs, die een langdurige ervaring heeft op het gebied van optimale materiaalselectie, corrosiepreventie, schadeonderzoek, gieterijtechniek, explosief lassen, speciale verbindingstechnieken enz. Naast het geven van allerlei praktische metaalkundige adviezen worden op uitnodiging gastcolleges gegeven aan diverse onderwijsinstellingen en kennisinstituten. Ook worden toegesneden bedrijfscursussen georganiseerd. Naast vele publicaties zijn er ook enige leerboeken over toegepaste metaalkunde geschreven.

Lees ook het BLOG van Ko Buijs op deze site: Klik Hier

Ko Buijs heeft ook een zeer grote bijdrage geleverd aan Leama.nl , dé online Roestvast Staal cursus!

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht