Go to top

Haarlemmerstraatweg 89

1165 MK Halfweg

020-4486622

020-4486644

info@bwgnl.nl

http://www.voestalpine.com/welding/nl

Voestalpine Böhler Welding Nederland BV

De laskennis van Böhler verbind

voestalpine Böhler Welding (voorheen Böhler Welding Group) is een vooraanstaand producent en internationaal leverancier van toevoegmaterialen voor industriële las- en soldeertoepassingen. Met zijn meer dan 100 jaar ervaring drukt ons bedrijf zijn stempel op de ontwikkeling in de lastechniek en zet het de norm met zijn innovatieve oplossingen. De continuïteit blijkt ook uit het vertrouwen van de medewerkers, die voestalpine-aandeelhouder zijn.

Klant eerst

Een absolute klantgerichtheid is onze stimulans. Wij bieden oplossingen voor lastechnische uitdagingen en we zorgen voor de selectie en het correcte gebruik van passende lastoevoegmaterialen en voor de optimale instelling van alle parameters in het lasproces. Wij beschouwen het als onze opdracht op onze klanten vandaag en in de toekomst de beste oplossingen te garanderen en nieuwe producten en product- en procesoptimaliseringen met de kortste productietijden te ontwikkelen.

Drie vaardigheden, drie merken

Om onze klanten zo goed mogelijk te dienen en om gericht naar verdere ontwikkelingen te kunnen speuren, concentreren wij onze kernvaardigheden op drie deelterreinen: verbindingslassen, reparatie- en oplassen, en hardsolderen. Wij bieden zo het grootste en volledigste assortiment onder onze drie merknamen
 

. Böhler Welding
. UTP Maintenance
. Fontargen Brazing

 

Ervaren medewerkers

Wij gaan voor de best opgeleide en toegewijde medewerkers. Hun kennis en persoonlijke inzet versterken het langetermijnsucces van ons bedrijf en dat van onze klanten. In combinatie met onze hoogwaardige producten garandeert het persoonlijke technische advies van onze internationaal optredende toepassingstechnici en lasingenieurs dat onze klanten ook voor de moeilijkste lastechnische problemen de oplossing vinden.

Laskennis voor veeleisende sectoren

Wij concentreren ons op industrieën met strenge technische eisen en leveren producten die perfect zijn afgestemd om de sectorspecifieke wensen. In de ontwikkeling en optimalisering van de toevoegmaterialen werken wij nauw samen met klanten, producenten en onderzoekinstellingen. In zowel veeleisende toepassingen als standaardprocessen bieden wij lastoevoegmaterialen met de beste kwaliteit voor gebruik in de volgende sectoren: olie en gas, pijpleidingen, energiewinning, transport en autoproductie, slijtage en reparatie, soldeerindustrieën.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht