Go to top

Kattestaart 19

3355 PP Papendrecht

Tel: +31 78 6410333

Fax: +31 78 6411385

info@witte-stainless.nl

http://www.witte-stainless.nl

Jürgen Witte Stainless B.V.

Jürgen Witte Stainless B.V. is een handelskantoor en voorraadhouder van hoogwaardige materialen, verwerkt tot buizen, fittingen en flenzen. Het in Papendrecht gevestigde bedrijf is een dochteronderneming van WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GmbH uit Rastede, net over de grens in Noord-Duitsland, waar een enorme voorraad ligt opgeslagen op een terrein van 30.000 m².

Klik hier voor ons leveringsprogramma

Een grote variëteit buizen, fittingen en flenzen is leverbaar in maar liefst vijf tot zes verschillende materiaalkwaliteiten. Maar ook in zowel DIN- als ASME/ASTM-maatvoeringen. Daarmee zorgt Jürgen Witte Stainless voor de beste materiaalkeuze en technische oplossing voor haar klanten.


Super Duplex 32750
Materialen, die Jürgen Witte Stainless standaard kan leveren, zijn: austenitisch en ferritisch staal, Duplex en hittebestendige staalsoorten. Maar, luisterend naar de vraag in de markt, is daar ook de materiaalsoort Super Duplex 32750 bij gekomen.

254SMO wordt standaard geleverd door Jürgen Witte Stainless.
Deze kwaliteit behoort tot de groep van de Super Austenieten en is een hooggelegeerd austenitisch roestvast staal, dat is ontwikkeld voor gebruik in o.a zeewater en andere agressieve, chloorhoudende media.
Een verhoogd molybdeengehalte en de toevoeging van stikstof zorgen voor een uitstekende weerstand tegen putcorrosie en spleetcorrosie (PREN = ≥42,0).
Het speciale materiaal 254SMO heeft een hogere sterkte dan conventioneel austenitisch roestvast staal en het is ook gemakkelijk te lassen. De hoge weerstand tegen algemene corrosie, zure oplossingen en spanningscorrosie maken het ideaal voor gebruik in de chemische, petrochemische, pulp- en papierindustrie, evenals watersystemen, rookgassystemen en scheepsbouw / offshore-toepassingen.

Online shopping
Na aanmelding en een akkoord kan de klant via www.witte-shop.com buizen, fittingen en flenzen bestellen in de materiaalsoorten 1.4541 - 321/321H en 1.4878, 1.4571 - 316Ti en 1.4404 - 316/316L.


Extra service
Met de extra service van een eigen draaierij en laboratoriumfaciliteiten bij WITTE is Jürgen Witte Stainless een sterke leverancier, waar Piping, Provision & Passion met een hoofdletter wordt geschreven!


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht