Go to top

Gildenweg 21

3334 KC Zwijndrecht

+31 (0)78 6230600

+31 (0)78 6101030

info@ims-nederland.biz

http://www.ims-nederland.biz

IMS Nederland

Al meer dan 60 jaar thuis in de metaalverwerkende industrie

IMS Nederland is met een breed assortiment staal, roestvast staal en aluminium al sinds 1954 thuis in de metaalverwerkende industrie. De onderneming is CE- en  ISO 9001:2015 gecertificeerd en staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Voor de verspanende industrie heeft IMS Nederland zeer uitgebreide mogelijkheden met diverse kwaliteiten staf en machinebuis uit voorraad, en in het bijzonder kwaliteiten als Prodec® roestvast staal, aluminium 6026, blankstaal S355 IM, ETG® en HSX®.


IMS Nederland
is exclusief distributeur voor de Benelux van Prodec®, het superieur verspaanbare roestvast stafstaal van Outokumpu. Met Prodec® kunnen afnemers in de verspanende industrie beschikken over het best verspaanbare roestvast staal op de markt, waarmee kostenbesparingen tot ruim 50% per component gerealiseerd kunnen worden. Uit voorraad leverbaar van rond 6 mm h9 tot en met rond 90 mm h9 in de kwaliteiten 304L/4307, 316L/4404 en 303/4305. Overige diameters, evenals zeskant, vierkant en plat, of andere kwaliteiten op aanvraag.

IMS Nederland is ook exclusief distributeur voor de Benelux van ETG® en HSX®, high performance staalsoorten van Steeltec. Naast de verbeterde verspaanbaarheid onderscheiden deze staalsoorten zich van conventionele staalsoorten door hun treksterkte. De materialen bezitten gelijkmatige mechanische eigenschappen over het hele doorsnede- en het afmetingsbereik. Hierdoor is het mogelijk om met een kleinere diameter een lichtere constructie te ontwikkelen met minimaal gelijke sterkte.

De hoogwaardige producten van IMS Nederland worden toegepast in onder andere de automobiel-, vliegtuig-, voedingsmiddelen-, energie- en verspanende industrie, offshore en de bouwbranche.


De productspecialisten informeren u graag over het complete leveringsprogramma. Ook voor maatwerk heeft IMS Nederland zeer goede mogelijkheden, zoals aluminium speciaalprofielen volgens tekening.

info@ims-nederland.biz

http://www.ims-nederland.biz

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht