Go to top

Pompmolenlaan 11

3447 GK Woerden

0348-422896

0348-424976

info@visserlas.nl

http://www.visserlas.nl

Visser Las/Snijtechniek BV

“De professionele lasser is bij ons in één keer klaar”

Bij Visser Las/Snijtechniek staat veiligheid, kwaliteit en vakkundig advies voorop. Wij hebben een groot assortiment aan kwaliteitsproducten en hoogstaande merken. Daarnaast beschikken wij over alle nodige kennis om u op alle gebieden van het lassen te adviseren. Zo kunnen we u aan een geheel las park helpen. Daarnaast bieden we ook diensten aan als keuring, onderhoud, kalibratie en reparatie. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van machines en mechanisatie.

ONZE DIENSTEN

“Complete technische service en ondersteuning”

Visser Las/Snijtechniek is specialist op het gebied van reparatie, keuring en onderhoud aan lasapparatuur. Niet alleen hebben wij vakbekwame medewerkers, ook beschikken wij over de nieuwste materialen. Wij zijn ons ervan bewust dat u in het drukke bedrijfsproces niet altijd tijd heeft om uw lasmachines bij ons langs te brengen. Wij beschikken dan ook over een high-tech bus waarmee we bij u op locatie onderhoud kunnen plegen en kleine reparaties kunnen verrichten. Onze monteur komt met alle nodige apparatuur bij u langs en voorziet al uw apparatuur van NEN 3140 keuring en een volledige controle.

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

“Haal voordeel uit de nieuwste technologieën binnen de branche”

Visser Las/Snijtechniek is expert in de nieuwste technologieën binnen de branche. Zo zijn we exclusief leverancier van Orbitec binnen Nederland. Dit is een Duits merk dat een gemechaniseerd lasproces mogelijk maakt: Orbitaal lassen. De voordelen lopen uiteen van uitstekende kwaliteit van de las en perfecte doorlassing tot snelheid en nauwkeurigheid.
Ook hebben we een hoop kennis over Inductie heating systemen. Inductie heating is het inductief verwarmen van o.a. roterende producten. Het is een revolutionair systeem voor de Nederlandse en Belgische markt. Het systeem heeft verschillende voordelen waaronder geen kabels meer bij roterende werkstukken, razendsnel op temperatuur en geen verlies van energie.

U kunt ook een kijkje nemen op onze vernieuwde website www.visserlas.nl.   

Hier vindt u een compleet overzicht van ons assortiment en informatie over al onze diensten.  

www.visserlas.nl  

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht