Go to top

Rigastraat 20

7418 EW Deventer

0570-636745

0570-630088

info@westfalengassen.nl

http://www.westfalengassen.nl/

Westfalen gassen Nederland BV

Westfalen Gassen Nederland BV is gericht op het bieden van verfijnde oplossingen met betrekking tot het leveren van gassen, koudemiddelen en propaan met de daarbij behorende prestatie-verbeterende materialen, uitrusting en technologie.

Wij maken Nederland productiever, duurzamer en lopen voorop in noviteiten, de basis waarop Westfalen deze doelstelling bereikt is, door te werken met hoogwaardige producten en een uitmuntende service. Innovatief en professioneel. Nu en in de toekomst.

Ons doel is:

“Winnen in de industriële zakelijke markt.”

Visie

Ten grondslag aan onze missie ligt onze visie. Wij vatten die samen in 3 kernbegrippen:

Alertheid

We zijn voortdurend alert op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Daar staan we niet alleen voor open, we denken ook vooruit en luisteren naar onze klanten. Zij zijn het referentiekader dat ons scherp houdt en ons uitdaagt om op een innovatieve manier vorm te geven aan beide: het welzijn van onze klanten en de toekomst van ons bedrijf.

Vitaliteit

We doen ons werk met plezier en enthousiasme in een omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven. De impuls die daarvan uitgaat zorgt voor energie en teamspirit. Nemen we een beslissing, dan doen we dat weloverwogen en staan we achter de uitwerking. De obstakels die we onderweg tegenkomen zien we als uitdagingen om te overwinnen. Met doorzettingsvermogen willen we eigen en gemeenschappelijke doelstellingen realiseren.

Betrokkenheid

We streven naar een duurzame relatie met onze klanten; een band die is opgebouwd uit waardering en vertrouwen. In die relatie is luisteren belangrijk. Om te begrijpen wat mensen bezighoudt en wat ze belangrijk vinden. Om samen te bepalen welke service waar en op welke manier het best tot zijn recht komt. Met een goed gevolg voor beide partijen.


Als bedrijf staan wij voor het merk Westfalen. De kers op de taart is voor ons dat onze klanten niet alleen gebruikers zijn van onze producten, maar ook enthousiaste ambassadeurs van het merk Westfalen. 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht