Go to top

Langesteijn 123

3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0) 78 30310-90

dsnl@damstahl.com

https://www.damstahl.nl/

Damstahl BV - Stainless Steel Solutions

Wij delen graag onze kennis met u.

Wij hebben competente medewerkers met veel kennis op het gebied van rvs. Dit zorgt ervoor dat wij kennis doelgericht met u kunnen delen zodat wij wederzijds ervaringen met elkaar kunnen delen. Onze kennis houden wij op peil door scholingen, curcussen en seminars.


Wij denken innovatief. Ook in het advies naar u

Damstahl is ontstaan door middel van een goed idee. Van daaruit zijn wij bekend met goede ideeën die wij graag met u willen delen in onze samenwerking. Wanneer u een innovatief idee heeft, bieden wij u graag aan dit idee met ons te delen.


Wij leveren doordacht

Een goede logistiek is een belangrijke factor voor het ontwikkelen van succesvol zaken doen. Wij richten ons niet alleen op standaard oplossingen. Heeft u speciale kwaliteiten nodig op korte termijn? Heeft u behoefte aan regelmatige leveringen? Of heeft u in andere landen materiaal nodig? Wij stellen voor gezamenlijk de logistieke oplossingen en optimaliseringen te creëren die voor uw bedrijf het beste zijn.

Hier vindt u een eenvoudig en compleet overzicht van ons assortiment. Klik op het gewenste product voor meer informatie. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht