Go to top

Langesteijn 123

3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0) 78 30310-90

dsnl@damstahl.com

https://www.damstahl.nl/

Damstahl BV - On your site

Welkom bij Damstahl Benelux, uw vertrouwde partner voor al uw behoeften op het gebied van roestvast staal. Als een toonaangevende leverancier van fittingen, flenzen, buizen, staven, machinebuizen en platen van roestvast staal, zijn wij toegewijd om u te voorzien van een breed productassortiment in combinatie met sterke diensten. Ons team is trots op het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze klanten.
 
Bij Damstahl Benelux staan we voor ons motto: On your side. Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van uw unieke eisen en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met onze uitgebreide kennis en expertise in roestvast staal kunnen wij u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor uw projecten.
 
Ons uitgebreide dienstenpakket zorgt ervoor dat wij u bij elke stap ondersteunen. Van productselectie en technisch advies tot snelle en betrouwbare levering, wij zijn er om uw verwachtingen te overtreffen. Wij bieden ook digitale oplossingen, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot onze catalogus, bestellingen kunt plaatsen en zendingen online kunt volgen.
 
Wij zijn er trots op voorop te lopen bij duurzaamheidsinitiatieven in de roestvaststaalindustrie. Met onze innovatieve "klimaatcalculator" stellen wij onze klanten in staat om hun CO2-voetafdruk bij te houden en te verminderen en zo hun eigen duurzame agenda te bevorderen. Door samen te werken met Damstahl Benelux draagt u bij aan een groenere toekomst.
 
Ervaar hoe wij het verschil maken. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht