Go to top

Boylestraat 34

6718 XM Ede

+31 (0)318 - 303 441

info@vescon.nl

http://www.vescon.nl

Vescon B.V.

Vescon B.V. is een veelzijdig bedrijf, dat zich specialiseert in RVS Tank- en apparatenbouw. De medewerkers van Vescon hebben reeds jarenlange ervaring in de metaal branche en specifiek in de RVS tank- en apparatenbouw. Wij beperken ons niet tot één markt, maar zijn thuis in alle markten waarin RVS wordt toegepast. Kwaliteit en betrouwbaarheid in levering en afwerking staan bij ons hoog in het vaandel. In ons bedrijfspand in Veenendaal vindt zowel engineering als productie plaats.

Kwaliteit

Vescon streeft er altijd naar de kwaliteit van haar producten en diensten te waarborgen. De klant met haar product staat bij ons centraal. Met de grootste zorg en op het best mogelijke afwerkingsniveau worden de producten uitgeleverd. Elke klant, klein of groot, wordt op een zelfde respectvolle manier behandelt, hierbij staat een goede communicatie centraal. Wij werken volgens drie kwaliteitssystemen, ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001

Levertijd

Naast kwaliteit staat levertijd (en de hierover gemaakte afspraken) op een gedeelde eerste plaats. Vaak zijn de producten en diensten die wij maken en leveren onderdeel van een veel groter project voor de klant. Juiste leverdata van deze producten kunnen van cruciaal belang zijn.

Maatwerk / totaal oplossingen

Vescon vervaardigd maatwerk voor u. U kunt uw complete vraagstuk bij ons neerleggen, wij zullen zorgen voor een passende oplossing met bijbehorend traject. U kunt terecht bij ons voor een simpel RVS frame, maar ook voor een ingewikkelde procestank onder keur. Vescon is uw Turn Key contractor.

Engineering


Nadat een project is verkocht op basis van voor- of nacalculatie zal een project (klein of groot) via engineering/tekenkamer klaar gemaakt worden voor productie. Hiertoe zal de engineer kiezen voor de juiste benaderings/behandelings methode, daar de projecten van Vescon van diverse aard kunnen zijn. Vanaf het offertestadium tot de daadwerkelijke levering zal de klant goed geïnformeerd blijven over de voortgang van het te leveren product.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht