Go to top

Oosterstationsstraat 16

9981 CE Uithuizen

+31 (0)595 43 17 29

+31 (0)595 43 17 96

uithuizen@pmf.nl

http://www.pmfmechanical.nl

PMF Mechanical

PMF MECHANICAL werkt voor diverse opdrachtgevers in de (petro)chemische, olie & gas-, food-, papier en karton- en bio-based industrie alsmede de offshore en de weg- en waterbouw. Daarnaast is PMF actief in de energiesector.

PMF ontwerpt en vervaardigt leidingsystemen, drukvaten en hoogwaardige constructies en voert geïntegreerde projecten en onderhoud uit. PMF heeft brede kennis op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en conserveringssystemen.

PMF is een flexibele en slagvaardige organisatie en continu in beweging als het gaat om verbeter-processen.

Vestiging Uithuizen:

Hier houden wij ons bezig met een breed scala aan werktuigbouwkundige diensten, variërend van apparaten- en machinebouw tot aan hoogwaardige bruggenbouw. Tevens zijn wij hier actief op het gebied van leidingsystemen en industrieel onderhoud dat ruim 30% van onze portefeuille inhoudt.

Vestiging Delfzijl:

In onze 12 meter hoge productiehal zijn wij in staat om zeer grote constructies en apparaten te fabriceren. Naast vervoer over de weg, kan men ook kiezen voor vervoer over water. Onze constructiewerkplaats ligt namelijk dicht in de buurt van watertransportmogelijkheden.

Vestiging Schoonebeek:

Vanuit dit havengebied leveren wij alle werktuigbouwkundige diensten die nodig zijn om een opdracht tot een goed einde te brengen. Hieronder vallen uiteraard ook de gecertificeerde monteurs, dito lassers.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht