Go to top

Leitswei 2

8401 CL Gorredijk

(0513) 46 21 00

info@noordrvs.nl

http://www.noordrvs.nl/

Noorden Het RVS Apparatenfabriek

U heeft het recept… Het Noorden de oplossing!

ENGINEERING
Een kwestie van kennis en ervaring

Al meer dan 25 jaar ontwerpen wij procesequipment en apparaten voor de farmaceutische en chemische industrie.
Elke branche vraagt eigen specialismen. Ontdek de meerwaarde van Het Noorden in uw situatie.

In de farmacie worden vaak totaaloplossingen gevraagd; procesapparatuur met alles erop en eraan. Het Noorden heeft de oplossing.

In de chemie zijn alle procesparameters bekend en is het technisch ontwerp tot in detail ontwikkeld. Het Noorden is de bouwer die net even verder denkt.

Bij de ontwikkeling van processystemen speelt ervaring een belangrijke rol. Het Noorden heeft die ervaring opgebouwd bij de ontwikkeling van bereidingsinstallaties voor ziekenhuisapotheken en de farmaceutische industrie.

BEREIDINGSVATEN
Onze standaard is uniek

De URS (User Requirement Specification) en de technische specificatie vertalen wij naar een uniek technisch ontwerp, dat precies aansluit bij uw productieproces.
Uw proceskennis, -ervaring en specifieke eisen, zoals productspecificaties, procesdruk, mengen, koelen en/of verwarmen en kritische procestijden, zijn voor ons het uitgangspunt bij het selecteren van de juiste materialen en roerder en bij het ontwerpen van de koel- / verwarmingsmantel

LEIDINGWERK
Kennis en vakmanschap op locatie

Het installeren van leidingwerk voor de clean utility en processystemen in de farmaceutische en biochemische industrie vereist kennis en vakmanschap.
Voor de engineering van het leidingwerk hanteren wij de richtlijnen volgens ISPE en ASME BPE en werken dit uit in gedetailleerde P&ID’s en isometrische detailtekeningen.

SERVICE EN ONDERHOUD
Uw installatie in topconditie

Bij een GMP processysteem is het van belang dat deze continu functioneert op een gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau. Regelmatig onderhoud is daarom een vereiste. Wie kan dit beter dan de producent die zelf installaties ontwerpt en installeert.

   
      

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht