Go to top

Veilingweg 2

5301 KM Zaltbommel

+31 (0) 418-578911

+31 (0) 418-515625

hitech@merrem.nl

http://www.merrem.nl

Merrem & la Porte

Merrem & la Porte is een toonaangevende handelsonderneming met een breed producten- en diensten gamma voor industriële toepassing. Vanuit onze vestigingen in Nederland en België bedienen wij de markt. Wij trachten zoveel mogelijk in te spelen op marktontwikkelingen en geven optimaal invulling aan wensen van onze afnemers.

Kwaliteit en Veiligheid nemen binnen de organisatie een voorname positie in. Merrem & la Porte is zowel ISO 9001/2008 alsook VCA**/2008/5.1 gecertificeerd. In de organisatie werken wij met ruim 60 enthousiaste medewerkers.

De verkoopgroep HiTech Metals levert halffabrikaten van nikkel-, kobalt- en titaanlegeringen voor met name de chemische- en aanverwante industrie. Ten behoeve van de maritieme industrie levert HiTech Metals Triclad® aluminium / staal verbindingsstrippen.

In eindproducten zijn onze legeringen bijvoorbeeld terug te vinden in de kolommen, die je ziet in Rotterdamse chemische fabrieken. Maar ook in apparaten en appendages zoals warmtewisselaars, pompen en afsluiters, zijn de speciale metalen van Merrem & la Porte verwerkt. Daarnaast zijn veel luxe jachten gebouwd met Triclad® verbindingsstrippen.

  

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht