Go to top

De Laat de Kanterstraat 27A

2313JS Leiden

071-5314511

info@leama.nl

http://www.leama.nl

Leama.nl - De E-Learning Cursus Roestvast Staal

ALURVS.nl heeft in samenwerking met Ko Buijs een E-Learning cursus Roestvast Staal ontwikkeld. Deze is te volgen op de website van Leama.nl

In 8 modules:

1. Roestvast Staal Basisbegrippen
2. Roestvast Staal Karakteristieken
3. Soorten Roestvast Staal
4. Normen, beproevingen, etc.
5. Corrosie deel 1
6. Corrosie deel 2
7. Lassen van Roestvast Staal
8. Oppervlakte behandelingen

maakt u kennis met het materiaal Roestvast staal. Dit kan op zich wel een mensenleven mee maar dan moet men wel aan de gestelde voorwaarden voldoen. Doet men dat niet dan kan het al na relatief korte tijd verkeerd gaan.

Er gaan jaarlijks nog steeds voor enorme sommen geld verloren door verkeerd gebruik, onjuiste legeringskeuze en vooral door onkunde. Ook is er helaas veel leed berokkend door ongevallen vanwege het verkeerd gekozen type Roestvast Staal. Denk in dit verband maar eens aan verschillende dramatische ongelukken in zwembaden. Roestvast staal is geen edel metaal maar het gedraagt zich wel edel en daar zit op zich al een wereld van verschil in.

Voor de gehele metaalsector geldt dat kennis, de basis is van een goed eindproduct en dat begint met de keuze van het juiste basismateriaal. Leama.nl biedt met haar e-training Roestvast Staal voor een ieder de juiste kennis op het juiste moment. 
  Over Leama:

Leama.nl is ontstaan vanuit het platform ALURVS.nl, Al ruim 32 jaar uitgever van vakinformatie over de materialen Roestvast Staal en Aluminium. In samenwerking met Ko Buijs, een gerenommeerd metaalkundig adviseur, die een zeer brede ervaring heeft opgedaan in toepassingen van RVS en andere materialen.

Ko heeft de laatste jaren zijn sporen ruim verdiend als docent. Zijn enthousiasme voor het vak en oneindig veel voorbeelden uit de praktijk maken hem een plezierig en zeer deskundig docent.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht