Go to top

Donk 6

2991 LE Barendrecht

0180-640911

0180-640275

ods.info@kloeckner.com

http://www.kloeckner.nl

Kloeckner Metals ODS Nederland

Kloeckner Metals ODS Nederland is de nieuwe naam voor de betrouwbare leverancier ODS Nederland BV. Het bedrijf staat voor ruim 200 jaar kennis en kunde op het gebied van staal- en non-ferroproducten en materialen voor bouw en industrie.

Kloeckner Metals ODS Nederland heeft haar organisatie opgedeeld in vier divisies, afgestemd op de deelmarkten Verspaning en Constructie, en verder Installatie en Instrumentatie. Dat is geheel in overeenstemming met de strategie van een branchegerichte in plaats van een productgerichte marketing. Per branche is het assortiment dan ook specifiek afgestemd op de vraag en behoefte.

Sterke producten
Voor de Verspanende industrie heeft Kloeckner Metals ODS Nederland de alleenvertegenwoordiging van Ugima. Dit is een merknaam van beter verspaanbaar RVS van de fabriek Ugitech. Dit materiaal heeft als voordeel dat het verspanen sneller gaat en de klant hierdoor bewerkingstijd bespaart.loeckner Metals ODS Nederland biedt tevens een uitgebreid pakket voor de Constructiemarkt, bestaande uit RVS en Aluminium stafmateriaal, profielen, buizen, kokers en plaat. Met dit totaal assortiment wil de multi-metaldistributeur bedrijven in de Constructiemarkt volledig ontzorgen.

Snelle levering
Kloeckner Metals ODS Nederland beschikt over 120.000 m² magazijnopslag, verspreid over drie locaties in Nederland, te weten Barendrecht, Ridderkerk en Almelo. Daarnaast heeft het een magazijn voor prefab mogelijkheden in Horst.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment is verder uitgebreid, omdat het bedrijf uit Barendrecht nu ook kan beschikken over de voorraden kokers, buizen, platen in staal, RVS en Aluminium in diverse magazijnen in Duitsland. Met behulp van het centrale SAP-systeem kan men direct de voorraden inzien en verkopen vanuit de zustervestigingen in Duisburg, Frechen en Osnabruck.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht