Go to top

Brabantsehoek 2

5071 NM Udenhout

013-5117400

info@bersselaar.com

http://www.bersselaar.com

Jos van den Bersselaar Constructie BV

Begonnen als smid in 1957 en continue groei gekend tot de dag van vandaag. Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf maar bovenal een familiebedrijf dat al drie generaties succesvol meedraait in de bouwwereld.

De kennis en expertise die is opgedaan in de afgelopen decennia uit zich in prachtige constructies. De RVS randelementen bij de Fly-Over bij knooppunt Kerensheide, de RVS leuningen en randelementen langs de N261 van Tilburg naar Waalwijk en de diverse waterzuiveringen in Nederland zijn slechts enkele voorbeelden van de toonaangevende projecten die Bersselaar Constructie heeft gerealiseerd. 
 

 
Topsport
Projecten zoals hierboven beschreven kunnen enkel tot een succes worden gebracht indien de gehele keten goed presteert. Bersselaar Constructie streeft ernaar continu de beste mensen en machines in te zetten om het hoogst haalbare resultaat te leveren.

“Wij leveren kwaliteit..”

Iedereen zegt kwaliteit te leveren, wat is zo’n kreet nog waard? Bij Bersselaar Constructie zijn ze ervan overtuigd dat zij weer waarde toevoegen aan dit soort kreten. Met gekwalificeerde lassers mogen ze tot RVS kwaliteit Dulpex lassen en de ISO 3842-2 certificering onderschrijft daarnaast dat ze tot uitvoeringsklasse EXC-4 kunnen produceren.

 

Productie capaciteit
Met een productie capaciteit van 3600 m2 en met een eigen beits/passiveer inrichting is er voldoende ruimte om diverse orders te verwerken.

Veelzijdige expertise
Door de veelzijdigheid waarmee Bersselaar Constructie zich altijd heeft opgesteld in de markt is er indrukwekkend portfolio opgebouwd met gerealiseerde opdrachten. Zodoende kan er met recht gesproken worden over specialisaties in uiteenlopende toepassingen zoals randelementen, trappen, balustrades, luifels, leuningen, luiken

De RVS balkenplannen die voor Marel Stork gemaakt worden gaan de hele wereld over, soms inclusief monteurs.

Klanten als Heineken, de Efteling en Marel Stork vertrouwen al vele tientallen jaren op Bersselaar Constructie op het gebied van productie en montage van (sub)onderdelen voor hun fabrieken en park. Lange en waardevolle klantrelaties die gekoesterd worden.

Van den Bersselaar is gevestigd in het Brabantse Udenhout bij Tilburg en telt zo’n 100 vaste en 20 flexibele medewerkers.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht