Go to top

Achtseweg Noord 5 Bld. AL

5651 GG Eindhoven

+31 40 2663000

info.eindhoven@hauckht.com

http://www.h-st.nl/

HAUCK HEAT TREATMENT

HAUCK HEAT TREATMENT bevindt zich in Nederland in de gemeente Eindhoven. In de directe omgeving bevinden zich tevens vele kennisinstituten en belangrijke High-Tech bedrijven. Hierdoor is Heat & Surface Treatment uitgegroeid tot een High-Tech warmte- en oppervlaktebehandelaar voor verschillende marktsegmenten, die zich in de branche onderscheid door de grote variaties in ovenafmetingen, haar klantspecifieke processen en de optimale zorg voor het product.

Haar co-engineers, met hun customer care attitude staan voor u klaar om elke vraag hoe klein, groot, complex, uniek en innovatief ook, voor u uit te voeren. Zij zijn in staat om vroegtijdig te participeren in uw complexe projecten, waardoor men snel tot een juiste materiaalkeuze in combinatie met een warmtebehandeling komt. Met haar NADCAP certificering is het voor Heat & Surface Treatment mogelijk ook de aerospace markt te bedienen.

Het beschikbare equipement, de grote diversiteit aan processen en de inrichting van het bedrijf met haar clean-rooms, maken Heat & Surface Treatment onderscheidend in de branche.


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht