Go to top

Professor Zernikestraat 16

8606JV Sneek

+31 (0)515 - 435340

+31 (0)515 - 435345

info@eurofinish.nl

http://www.eurofinish.nl

Eurofinish BV

Eurofinish al meer dan 30 jaar de specialist voor het finishen van RVS.

Eurofinish heeft alles in huis voor de perfecte afwerking van RVS producten. Een groot deel van dergelijke werkzaamheden betreft handmatig slijpwerk. Dat is dan ook de reden dat Eurofinish niet alleen beschikt over moderne apparatuur, maar ook over een team van gedegen vakmensen die (handmatige) RVS bewerking als geen ander onder de knie hebben. Precisiewerk is voor Eurofinish geen last, maar een vanzelfsprekendheid.

Kwaliteit & veelzijdigheid


Bij Eurofinish staat kwaliteit voorop. Hoe ingewikkeld of gedetailleerd een klus ook is, Eurofinish gaat altijd voor klanttevredenheid. Resultaatgerichtheid is daarbij een vereiste, evenals duurzaamheid en finesse. Veelzijdigheid is het handelsmerk van Eurofinish, flexibiliteit een voorwaarde.

Toepassing


Naast kleine precisiewerken is Eurofinish ook uitstekend in staat om grote klussen te klaren; dit dankzij een groot en breed geschoold team en een uiterst geavanceerd machinepark. Eurofinish heeft voornamelijk klanten in de volgende sectoren en industrieën:

- Apparatenbouw
- Jachtbouw
- Voedingsmiddelenindustrie
- Farmaceutische industrie
- Chemische industrie

RVS plaat slijpen

De plaatslijperij van Eurofinish behoort tot de grootste van Europa. Voor het machinaal slijpen van strippen, panelen, platen en dergelijke beschikken wij over diverse breedband en smalband slijpmachines. Uw platen kunnen we met elke gewenste korrelgrofte of op RA slijpen. De platen kunnen daarna verder bewerkt worden tot glansgeborsteld of hoogglans gepolijst.

Wereldwijde service


Eurofinish werkt niet alleen op locatie in Nederland, maar is wereldwijd actief bij een scala aan klanten. Eurofinish streeft ernaar om uw eigen bedrijfsactiviteiten tijdens locatiewerk zo min mogelijk te verstoren. Daarnaast is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Zowel voor u, als voor de medewerkers van Eurofinish. Dat is dan ook de reden dat Eurofinish het VCA certificaat heeft en alle medewerkers van Eurofinish over het veiligheidsdiploma VCA beschikken.

Samenwerking met Derustit Group

Door de meer dan uitstekende samenwerking met Derustit Group kan Eurofinish ook het beitsen-passiveren, elektrolytisch polijsten, ultrasoon reinigen (800 liter bad) en clean-zone verpakken van uw RVS producten verzorgen. Daarnaast kan Eurofinish uw materialen onder keur lassen of laten parelen (glas of keramisch).
Heeft u een vraag over de afwerking van RVS of de mogelijkheden bij Eurofinish? Neem dan vrijblijvend contact op.

Eurofinish kwaliteit, wat anders.


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht