Go to top

Langesteijn 123

3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0) 78 30310-90

dsnl@damstahl.com

https://www.damstahl.nl/

Damstahl BV - Stainless Steel Solutions

Wij delen graag onze kennis met u.
 
Wij hebben competente medewerkers met gedetailleerde kennis op het gebied van rvs-materialen. Dit zorgt ervoor dat wij kennis doelgericht met u kunnen delen en wederzijdse ervaringen met elkaar kunnen bundelen. Onze kennis houden wij op peil door middel van scholingen, cursussen en seminars.
 
Wij denken innovatief. Ook in het advies naar u.
 
Damstahl is ontstaan vanuit een innovatief idee. Dit is een goede basis om goede ideeën met u te delen en daardoor onze samenwerking te versterken. Indien u een innovatief idee heeft, bieden wij u graag aan dit idee met ons uit te werken en uit te diepen.
 
Wij leveren met kwaliteit.
 
Een hoogwaardig logistiek systeem is een belangrijke basis om succesvol zaken met elkaar te doen. Wij richten ons niet alleen op standaardoplossingen. Heeft u speciale kwaliteiten nodig op korte termijn? Heeft u behoefte aan frequente leveringen? Heeft u in andere landen materiaal nodig?  
Wij realiseren graag gezamenlijk de optimale logistieke oplossingen welke voor u het beste zijn.

Hier vindt u een compleet overzicht van ons assortiment. Klik op het gewenste product voor meer informatie. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht