Go to top

Polarisavenue 130-148

2132 JX Hoofddorp

085 2733501

info@corrodium.nl

www.corrodium.nl/nl/

Corrodium B.V.

Wij zijn opgericht in 1989 en zijn specialisten in corrosie management en optimalisatie van materiaal selectie. Onze services en producten bevatten:

  • Corrosie engineer, materiaal selectie en schadeonderzoek.
  • Corrosie Monitoring
  • Aanbieden van Kathodische Bescherming en Galvanische Corrosie
  • Leveren van geavanceerde zelfregulerende opoffer anodes
  • Instrumenten voor kwaliteitscontrole van roestvast staal (RVS)
  • Corrodium werkt met ISO 9001 en we zijn VCA gecertificeerd. Ons personeel is gecertificeerd volgens het “Offshore Safety Training Nogepa 0.5.b.”


Roestvast staal:

Corrodium heeft verschillende instrumenten ontwikkeld voor kwaliteitscontrole van RVS:
De Molytester-XS is ontwikkeld om snel RVS 304 tegen RVS 316 te identificeren. De markt voor dit instrument zijn RVS handelaren, apparatenbouwers, de schroothandel en anderen.
De Oxilyser3 is voor het testen van de passiviteit van het RVS. De markt voor dit instrument zijn RVS tankers (scheepswerven), beitsbedrijven, apparatenbouwers, RVS handelaren en anderen.

Corrosie Monitoring:
Corrosie monitoring gaat over het online meten van corrosie tijdens het proces. Corrodium is het enige bedrijf welke de ER en LPR technologie combineert in één probe en één instrument. Het voordeel is nauwkeurigere en realistischer corrosie data. Die data kunnen helpen bij het optimaliseren van de hoeveelheid corrosieremmers en kunnen ingevoerd worden in een Risc Based Inspection (RBI) model. De markt voor corrosie monitoring is:

  •  olie en gas producties
  •  onshore industrie
  •  water afkoeling circuits in gebouwen en de industrie
  •  andere markten.


Kathodische bescherming:
Corrodium levert en ontwikkelt elektronisch aangestuurde opofferanodes welke geen batterij nodig hebben. De anode stroom zorgt voor het vermogen om de beschermingspotentiaal te controleren, of om een puls te geven op het te beschermen object. De applicatie bestrijdt galvanische corrosie (o.a. voor zeewaterlift pomp caissons) of zorgt voor een puls op het object in zoet water d.m.v. magnesium anodes. De puls zorgt voor de beste bescherming tegen MIC (Microbiologisch geïnduceerde corrosie)

Voor meer informatie over Corrodium B.V., ga naar http://www.corrodium.nl/nl/
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht