Go to top

Deugenietstraat 5

B-3150 Tildonk

+32 (0) 16 61 85 85

+32 (0) 16 61 84 84

info@cibo.be

http://www.cibo.be

Cibo

Roestvast staal afwerken is een vak apart. Heel wat parameters zijn bepalend voor een perfecte finish. Zo hebben de kwaliteit van de schuurkorrel, de werkdruk, de warmteontwikkeling tijdens het schuren, de drager van het schuurmateriaal, de kwaliteit van het te bewerken materiaal en natuurlijk ook de ervaring van de schuurder een belangrijke invloed op het eindresultaat.

Verschuivingen in de metaalverwerkende industrie en op de werkposten leiden ertoe dat bedrijven hoe langer hoe minder kunnen beschikken over geschoolde en ervaren schuurders. Vaak zitten bedrijfsleiders daardoor met de handen in het haar wanneer ze opdrachten krijgen waarbij een hoogwaardige afwerking van RVS gevraagd wordt. Of lijkt een lage Ra-ruwheidswaarde op een roestvast stalen werkstuk een onhaalbare kaart.

RVS vlekkeloos afwerken wordt daardoor een moeilijke en dure aangelegenheid. Daarom ontwikkelde Cibo handige en bruikbare oplossingen voor het veilig en perfect afwerken van RVS. De technische schuurmaterialen van Cibo onderscheiden zich door hun vergevingsgezinde eigenschappen. Ze vangen de door operatoren gemaakte schuurfouten perfect op, en maken een perfecte afwerking haalbaar voor iedereen.

Met de Cibo schuurmaterialen kunnen bijna alle bewerkers van RVS ook geld uitsparen, door in minder stappen tot een perfecte afwerking te komen en uitval terug te dringen of zelfs uit te sluiten.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht